Home»Muzika»Muzika za imunitet #22… Livestream koncert bendova Eyesburn i Iskaz

Muzika za imunitet #22… Livestream koncert bendova Eyesburn i Iskaz

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U nedelju, 18. aprila sa početkom u 20:00 časova, u okviru serijala Muzika za imunitet, svoj prvi livestream koncert održaće bendovi Eyesburn i Iskaz.

– Svi smo se uželeli koncerata, svima nedostaju druženja i okupljanja uz muziku koju volimo. Na žalost, to nam još uvek nije omogućeno, a dok se to ne desi, dozvolite sebi da uživate uz zvuke pesama i bendova koje volite uživo. Eyesburn i Iskaz sa nestrpljenjem očekuju ovaj koncert, pridružite im se u ovoj livestream avanturi i dopustite sebi da spoznate nove načine uživanja u muzici. Mi vam obećavamo da će biti neobično i uzbudljivo, ali i da ćete sigurno uživati – poručila je ekipa Muzike za imunitet.

Eyesburn/ Photo: AleX
Eyesburn/ Photo: AleX

Nakon što su napravili koncertnu pauzu od decembra prošle godine i pošto su u tom periodu emitovali tri veoma gledana Podcasta, ekipa Muzike za imunitet odlučila je da koncerte, na koje su njihovi pratioci navikli još od avgusta 2020. godine, vrate na vaše male i velike ekrane.

Za koncert bendova Eyesburn i Iskaz u ponudi su dva tipa virtuelnih ulaznica, a njih možete da obezbedite putem donacije na njihovoj Patreon stranici preko koje će događaj biti i prenošen uživo.

Photo: Promo
Photo: Promo

Procedura pretplate na neki od Tierova na njihovom Patreonu je vrlo jednostavna, a uplatu donacije, samim tim i pribavljanje ulaznice se može izvršiti platnim karticama ili preko Pay Pala.

Za sva eventualna pitanja ili nedoumice oko procedure, možete ih kontaktirati na broj telefona +381656449400 ili u Inbox Facebook stranice.

Previous post

Read&Roll: Knjige koje se čitaju – glasno… "MAGI - Kao da je bila nekad" Dušana Vesića - "Imala je ogromne oči, a u njima se video strah..."

Next post

Ona je bila tiha patnja svih pravih muškaraca 80-ih... Kim Vajld danas nije više tako divlja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *