Home»Muzika»“How I Met Your Mother”… Istinita priča o cameo ulozi Keti Peri u kultnoj seriji

“How I Met Your Mother”… Istinita priča o cameo ulozi Keti Peri u kultnoj seriji

4
Shares
Pinterest Google+
How I Met Your Mother/Photo; printscreen
How I Met Your Mother/Photo; printscreen

Keti Peri imala je nezaboravnu cameo ulogu u 6. sezoni čuvene serije “How I Met Your Motheru“ kao Hani, i to je baš dobro došlo u vreme kad je gradila karijeru.

Emitujući se devet sezona, od 2005. do 2014., kreatori serijala Karter Bais i Kreg Tomas postali su majstori u angažovanju gostujućih zvezda koje “kradu” ključne scene. Pored zapaženih glumaca sa A liste, u sitkomu CBS pojavljivale su se ikone pop kulture i brojni muzički umetnici.

KETI PERI JE (KONAČNO) ODRASLA: BAŠ ME BRIGA ZA SLAVU, VIŠE NE MORAM DA SE DOKAZUJEM

Peri je započela svoju profesionalnu muzičku karijeru početkom dvehiljaditih, dostigavši slavu 2008. godine posle objavljivanja drugog albuma “One of the Boys”. Iako je glumila u nekoliko muzičkih spotova, glumačka strana njene karijere nije krenula sve dok se nije pojavila u “How I Met Your Mother”. Pre toga, pojavila se u drami ABC “Family Wildfire” kao klupska pevačica. Peri je takođe glumila sebe u filmovima “The Young and the Restless” i “The Simpsons”, pored toga što je gostovala u žirijima “American Idol”, “Sathurday Night Live” i “Extreme Makeover: Home Edition”.

How I Met Your Mother/Photo; printscreen
How I Met Your Mother/Photo; printscreen

U februaru 2011. godine, Peri je gostovala u epizodi serijala pod naslovom “Oh, Honey”. Igrala je Hani, prelepu rođaku Zoi, ljubaznu i brlo lakovernu. Budući da Ted nije mogao da se seti njenog pravog imena, setio se kako su on i njegovi prijatelji reagovali na njene primedbe sa: “o, dušo …”, pa je nadimak ostao. Zoi joj je prvobitno nabacivala Teda dok na kraju nije provela noć sa Barnijem. Kao što je bio slučaj sa gostovanjima Britni Spirs, Dćej Lo i Nikol Šerzinger, epizoda je “pokidala” kad je reč o gledanosti.

Posle uspeha “One of the Boys”, Peri je u avgustu 2010. godine objavila svoj treći studijski album “Teenage Dream”, koji je doneo pet singlova koji su stigli na broj jedan. U roku od tri godine, “Teenage Dream” je prodat u više od šest miliona primeraka širom sveta. Kada je Peri dogovorila gostujuću ulogu u “How I Met Your Mother”, bila je na vrhuncu popularnosti kod tinejdžera. Dakle, dve muve jednim udarcem.

Kritičari su dobro prihvatili njenu ulogu Hani. Dobila je čak i nagradu za omiljenu zvezdu TV gosta na nagradama People’s Choice Avards. Nekoliko meseci nakon što se pojavila u sitkomu, Peri je ostvarila svoju prvu profesionalnu filmsku ulogu, kao Štrumpfeta u filmu “Štrumpfovi”. Radila je zajedno sa Neil Patrik Harisom. Iako je glumila samo u jednoj epizodi, ova serija će uvek biti deo njenog glumačkog nasleđa.

HL/Izvor: screenrant.com

Previous post

Frontmen Alice in chains objavljuje zaboravljeni punk album svog klinačkog benda

Next post

Rodžer Voters najavio turneju “This Is Not a Drill” za 2022:  Ovo je možda moje poslednje "Ura!"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *