Same&Malik objavili spot za debi singl “Not good for me”

0
67
Same & Malik/ Photo: Promo
Same & Malik/ Photo: Promo

Teško je da možemo da počnemo bilo kakvu priču o muzičarima i njihovim projektima, a da ne pomenemo globalnu pandemiju koja je sva kulturna dešavanja, pa i koncertne aktivnosti svela gotovo na minimum.

Na sreću, većina muzičara iskoristila je ovaj period da se posveti stvaranju, komponovanju i snimanju novih pesama i spotova.

Same&Malik je projekat koji radi u kontinuitetu već duži vremenski period u raznim heavy i unplugged formama, a sada je svoj rad krunisao video singlom “Not good for me” u saradnji sa ekipom ozbiljnih muzičara.

Same & Malik/ Photo: Promo
Same&Malik/ Photo: Promo

Malik Smajlović vokal i Samir Sinanović ritam i solo gitarista kao glavni akteri ove priče su muzičari sa “debelim rock muzičkim dosijeom”.

Southern Storm, Full House, Nermin Puskar, Komuna samo su neki od bendova u kojima je Samir Sinanović , gitarski virtuoz iz Tuzle, bio gitarista, vokal, bek vokal…

Malik Smajlović je rock poklonicima poznat kao pevač Generacije bez kompasa koji uporedo peva i u kultnom bluz bendu Slavonskog Broda – Brodsky Blues Band.

Malik iza sebe takođe ima niz solo projekata, nekolicinu vocal covera, kao i saradnju sa bendovima iz Hrvatske koji uglavnom sviraju žestok zvuk.

Photo: Promo
Photo: Promo

Ostatak ekipe koji je radio na pesmi “Not good for me ” nije ništa manje vredan pomena: Damir Sinanović Bumbar (bubnjevi), Robert Barić Roba (bas) i Kenan Glavinić (klavijature).

Spot, mix i mastering je rađen u režiji Adnana Hadžibegića Here.

Dok koncertni prostori i dalje miruju ista ekipa nastavlja sa snimanjem novih pesama koje će publika vrlo brzo imati priliku da čuje. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime