Home»Muzika»Roni Vud dobio nagradu Freedom of the City of London

Roni Vud dobio nagradu Freedom of the City of London

4
Shares
Pinterest Google+
Roni Vud/Photo: facebook@officialronnie
Roni Vud/Photo: [email protected]

Roni Vud, gitarista grupe The Rolling Stonesa dobiće nagradu Freedom of the City of London, a tim povodom izjavio je da se oseća ponizno i počašćeno što mu je dodeljena ta nagrada.

Roni Vud progovorio o borbi s kancerom: Neko tamo gore me voli… a neko me voli i ovde dole

Nagrada Freedom of the City of London priznanje je koje se dodeljuje ljudima koji su postigli izuzetan uspeh, priznanje ili slavu na određenom polju svog delovanja. Gitarista Rolling Stonesa nagradu je potvrdio rukom napisanom beleškom koju je podelio na svojoj web stranici.

Roni Vud kao Pikaso… slika sve u šesnaest, a ortake iz Stonesa ubacio je i – u “Gerniku”

Vud je u belešci napisao da se oseća “ponizno i počašćeno” što je dobio nagradu Freedom of the City of London, nakon čega se prisetio svog detinjstva.

“Kao dete video sam grad s kanala i tokom godina video sam ga iz mnogo različitih perspektiva. Uprkos muzičkoj i umetničkoj karijeri koja me vodila po celom svijetu, nikad nisam srećniji nego kada se vratim kući u ovaj sjajni grad u kojem sam rođen. Lepo je iznenađenje što je moj uspeh prepoznat i dodeljena ova nagrada, a mene, Sali (njegova supruga) i moje blizankinje Alis i Grejs učinili ste vrlo ponosnima”, napisao je.

Na kraju je dodao da se nada da će moći da prisustvuje  tradicionalnoj ceremoniji dodele ove prestižne nagrade ukoliko okolnosti to dozvole.

Previous post

Zvezda "Bridgertona" napustila seriju jer postaje novi Džejms Bond? Kladionice veruju da je upravo on sledeći 007

Next post

Užički Volt Pop objavio prvi video singl “Kotlina”

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *