Home»Muzika»DJ World»Premijera seta Adama Bejera i Ide Engberg sa Exitove Dance Arene

Premijera seta Adama Bejera i Ide Engberg sa Exitove Dance Arene

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

U subotu, 10. aprila, tačno u 20:21, EXIT TV premijerno donosi jedan od nastupa koji je obeležio istoriju festivala – back 2 back set najpoznatijeg bračnog para u elektronskoj muzici, Adama Bejera i Ide Engberg, iz 2018. godine.

U susret proslavi 20 godina festivala, EXIT je nedavno lansirao seriju premijernih emitovanja festivalskih nastupa koji su zauvek ostali urezani u sećanje posetilaca

Adam i Ida zajedno nastupaju širom Evrope, svakog leta su bili rezidenti na Ibici, imali su zajedničke setove na festivalima Coachella i Tomorrowland i u najvećim svetskim klubovima.

Bejer vodi jednu od najvećih izdavačkih kuća na tehno sceni Drumcode Records, a njegova radijska emisija se emituje u preko 50 zemalja sveta, na 85 stanica, uz 22 miliona slušalaca nedeljno.

Exit 2019/ Photo: AleX
Exit 2019/ Photo: AleX

U narednim nedeljama na EXIT TV, koji se može pratiti preko You Tube kanala i Facebook stranice Exita, biće emitovani i nastupi Skrillexa iz 2014. godine (17. aprila) i hip hop zvezde French Montana (24. aprila). Emitovanje je u stalnom terminu – subotom od 20:21.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su Dejvid Geta, DJ Snake, Tyga, Nina Kravic, Solomun, Sepultura, Metronomy, Laibach, Monosaccharide, Space Motion, Insolate, Thundermother, Goblini, Massimo, Marko Nastić, Kristijan Molnar, Ilija Djoković i mnogi drugi.

Previous post

Džejms Mej o kolegama iz Top Gear/Grand Tour ekipe: Dobro radimo zato što se privatno mrzimo... Džeremi je običan dupeglavac

Next post

Depeche Mode, ali na njihov način... Riječki Chasing Nord predstavio obradu pesme "I Feel You"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *