Ibra postaje glumac… Čuveni fudbaler dobio ulogu u novom “Asterix & Obelix” filmu

0
294
Oglasi
Zlatan Ibrahimović/Photo: nike promo printscreen
Zlatan Ibrahimović/Photo: nike promo printscreen

Francuska filmska kompanija Pathe finalizovala je izbor glumaca koji će se pojaviti u filmu “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, petom u franšizi koja je nastala na temelju popularnog stripa.

Predviđeno je da snimanje započne ove jeseni, pri čemu će Žulijam Kane glumiti Asteriksa dok će  Žil Leluš glumiti Obeliksa, što će značiti da po prvi puta u ovoj franšizi Žerar Depardije neće glumiti Obeliksa. Vinsent Kasel će glumiti Cezara, Marion Kotijar će biti Kleopatra dok će Džonatan Koen glumiti Finaltezisa. U sporednim ulogama pojavi će se Remi Bedia, Džuli Čen i drugi, dok će se u prvoj filmskoj ulozi u svojoj karijeri pojaviti i fudbalska zvezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus.

ROKENROL I FUDBAL… TO JE TA TAJNA VEZA: FUDBALERI ATLETIKA IZ BILBAOA OSNOVALI BEND, EVO KAKO ZVUČE…

U početku je bilo planirano da se film snima u Kini ali je sada odlučeno da će se ipak snimati u Francuskoj i Maroku. U središtu priče filma nalazi se jedina ćerka kineskog cara Hana Ksuandija koja beži od lažnog princa u Galiju i traži pomoć od Asteriksaa i Obeliksa.

Streaming platforma Netflix ujedno je najavila kako kreće sa snimanjem 3D animirane verzije avantura Asteriksaa za koju se očekuje da će biti prikazana 2022. godine.

Zlatan Ibrahimović, švedski reprezentativac i zvezda italijanskog kluba Milan, jedan je od najpopularnijih fudbalera na svetu koji je igrao za Malme, Ajaks, Barselonu, PSG, LA Galaksi, Mančester Junajted…

Ibra, inače, neće biti prvi sportista koji se pojavio u Asteriks franšizi. Sećate se…

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime