Home»TV»Snima se...»Fanovi pozvani da izaberu temu 11. sezone “Američke horor priče”

Fanovi pozvani da izaberu temu 11. sezone “Američke horor priče”

5
Shares
Pinterest Google+
Džesika Lang, American Horor Story/Photo: promo
Džesika Lang, American Horor Story/Photo: promo

“Američka horor priča” (American Horror Story) je televizijski serijal autora Rajana Marfija i Breda Falčuka čija je prva sezona prikazana pre deset godina.

Do sada je prikazano devet sezona a koliko su bile uspešne govori i podatak da je Džesika Lang osvojila dve nagrade Emmy i jedan Zlatni globus za svoje uloge u seriji, Keti Bejts i Džejms Kromvel osvojili su za svoje uloge po jednu nagradu Emmy dok je Lejsi Gaga osvojila Zlatni globus za ulogu u petoj sezoni koja se prikazivala 2016. godine.  Uskoro će se početi da se prikazuje deseta sezona ove serije, datum početka prikazivanja još nije objavljen, ali se zna da će glavne uloge imati Mekoli Kalkin i Keti Bejts dok će se u sporednima pojaviti Sara Paulson, Evan Peters, Bili Lurd, Adina Porter i Lili Rab.

Rajan Marfi već razmišlja o temi kojom bi se bavio u 11. sezoni pa je prošle sedmice na Twitteru objavio kako poziva fanove serije da biraju ideju koju će onda on proširiti i pretvoriti u seriju. U sredu je objavio koje četiri teme su ušle u uži izbor, a to su Aliens (Vanzemaljci), Bloody Mary, Sirens (Sirene) i Plague (Kuga). Fanovi mogu da glasaju koristeći hashtagove  #ahsaliens, #ahsbloodymary, #ahssirens i #ahsplague.

“Došli smo do četiri priče. Javite mi koja je vaša omiljena priča koristeći hashtagove”, objavio je Marfi na Twitteru dodajući “American Horror Story svemir se širi…”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Dočekasmo... Pobednici prvog Headlinerovog festivala, grupa LouD, završili snimanje debi albuma - preslušali smo ga u čuvenom Studiju 6

Next post

Alex pojačala Epilog, pa zajedno snimili video singl "Ja imam san"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *