Home»Muzika»“No Cigar”… Indie rock band Rodeo objavio novi video singl

“No Cigar”… Indie rock band Rodeo objavio novi video singl

4
Shares
Pinterest Google+
Rodeo/ Photo: Dinko Šimac (promo, Dostava Zvuka)
Rodeo/ Photo: Dinko Šimac (promo, Dostava Zvuka)

Rodeo, petočlani indie rock bend, predstavio svoj novi video singl pod nazivom “No Cigar” (Dostava Zvuka).

Pesma je posvećena svima kojima je u ludilu koje nas okružuje jedino preostalo da sanjare.

Drugi singl ostaje na tragu u januaru objavljenog “Imperatora”, ali ovog puta samouvereni glas isprepliće se sa sanjivom trubom i groove deonicama nenametljivo pohranjujući glavnu temu pesme u uho slušaoca na nekoliko dana.

“No Cigar” pomalo teatralno osveštava, propitkuje i na kraju dovodi do spoznaje, a sve to kroz muzički igrokaz melodije i vokala i metaforičnu video priču u kojoj slobodu dobijaju oni koji su se nekada usudili da sanjaju drugačije snove.

Rodeo/ Photo: Dinko Šimac (promo, Dostava Zvuka)
Rodeo/ Photo: Dinko Šimac (promo, Dostava Zvuka)

– S kraljevskih postolja sad dvorske lude zabavljaju ljude, a one uhvaćene s ukočenim rukama, kada žarka svjetla ispišu “applause”, šalje se daleko od društvene zabave – jer zabava je samo za “normalne”. Pjesma “No cigar” je za sve umove zarobljene u vlastitim iluzijama i one osuđene zbog sanjarenja – objašnjavaju članovi benda Rodeo.

Singl i mix snimljeni su u studiju Pod.room Dražena Gavrilovića, snimanje vokala potpisuje Martin Hrašćanec, a za master se pobrinuo Pavle Miholjević. Spot i scenario za isti delo su Dinka Šimca (Beyond Pines Film).

Ekipu benda Rodeo čine: Romana Pavliša (vokal), Dejan Halusek (bas gitara, gitara), Marko Kuhar (bubnjevi, perkusije), Luka Osrečak (gitara) i Hrvoje Štefanić (trombon).

Singl “No Cigar” dostupan je na YouTube kanalu benda kao i na svim relevantnim streaming servisima (Deezer, Spotify, Tidal, iTunes).

Previous post

Stigla je - Xupermask... Reper will. i. am osmislio visokotehnološku bluetooth masku za lice

Next post

Monodrama o pesniku Branku Miljkoviću 8. aprila na sceni KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *