Home»Muzika»DJ World»Putevi kojima je Tim išao… Avicii konačno dobija službenu biografiju

Putevi kojima je Tim išao… Avicii konačno dobija službenu biografiju

5
Shares
Pinterest Google+
Avicii/ Photo: Facebook @avicii
Avicii/ Photo: Facebook @avicii

Službena biografija Aviciija trebalo bi da bude objavljena do kraja ove godine. Novinar Mans Moseson je nastojao da napravi “iskrenu sliku” pokojnog DJ-a i producenta, koji je preminuo 2018. godine

AVICIIJEV OTAC TVRDI: MOJ SIN NIJE PLANIRAO DA SE UBIJE

Službena biografija Aviciija uključuje intervjue s porodicom pokojnog DJ-a i producenta, prijateljima i kolegama iz muzičke industrije, a trebalo je da bude predstavljena još 2020. godine. Pisac Mans Moseson je, inače, nagrađivani novinar a knjiga bi trebalo da bude objavljena u Velikoj Britaniji 16. novembra u izdanju Sphere.

“Knjiga daje iskrenu sliku Tima Berglinga, što je pravo Aviciijevo ime i njegove potrage u životu, ne zazirući od poteškoća s kojima se borio”, navodi se u opisu knjige. “Gotovo je nemoguće shvatiti koliki je uticaj imao Tim Bergling, kako na muzičku industriju u celini, tako i na njegove obožavaoce širom sveta. Mans je putovao Timovim stopama širom sveta, od ulica njegovog detinjstva u Stokholmu, do Majamija, Ibice i Los Anđelesa, kako bi pružio dubinsku i raznoliku sliku Timovog života i dela”.

ISTRAGA ZVANIČNO ZAVRŠENA POSLE DEVET MESECI… AVICII SE UBIO RAZBIJENOM BOCOM VINA

Neto prihod kompanije Avicii AB od prodaje knjige ‘Tim’ u celosti će biti doniran Fondaciji ‘Tim Bergling’ u svrhu daljnje podrđke dobrotvornoj organizaciji koja je osnovana posle Berglingove smrti u aprilu 2018. godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Opra se oparila... Voditeljka zaradila 7 miliona dolara od intervjua sa Megan i Harijem

Next post

Benedikt Kamberbač za The Independent: Ozbiljno verujem da sam baš ja bio nulti covid pacijent

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *