Rambo Amadeus: Korona je kazna zbog naše besomučne trke za zaradom…

0
89
Rambo Amadeus/Photo: Podcast 069 YouTube
Rambo Amadeus/Photo: Podcast 069 YouTube

Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus nedavno je preležao korona virus, a sada je otkrio kako se izborio sa kovidom, ali i ispričao šta se dešava nakon oporavka.

– Ma, j*** joj ja mater, zaboravio sam pola tekstova pesama, biće šou na koncertu ako mi se pobrkaju – kroz smeh je ispričao muzičar u intervjuu za Avaz, pred online koncert zakazan za 10. april.

RAMBO AMADEUS SE OGLASIO PO IZLASKU IZ BOLNICE: NE MOGU NI DA SE RADUJEM PUNOG SRCA ŠTO SAM POBEDIO OVAJ JE**** VIRUS

RAMBO AMADEUS NAJAVIO ONLINE KONCERT: ZNAM DA MLADIMA NIJE PRAVO, ALI BAREM STARIJI MOGU U WC KAD IM DOĐE…

On je dodao da je bio “najlakši bolesnik u sobi”, ali da mu ipak nije bilo svejedno.

– Kad kroz prozor vidite kako pogrebni kombi, i to malo veći, nije za jednu osobu, a izlazi iz bolničkog kruga,  nije vam svejedno – objasnio je on i dodao da ga pojava globalne pandemije nije začudila:

– Ništa nelogično se ne događa. Čovečanstvo plaća ceh zbog bahatog ponašanja prema prirodi. Moramo postati pažljiviji i prema prirodi i jedni prema drugima. Ja sam, zapravo, već godinama bio prilično uznemiren gledajući kuda vodi besomučna trka sveta za zaradom, kako se uništava priroda, očekivao sam da se nešto desi. Korona je došla kao kazna i opomena. Naravno, ako svi ne promenimo pogled na život, a usput i navike, onda nismo izvukli pouke – zaključio je muzičar.

HL/Izvor: avaz.ba

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime