Muzika za imunitet #21… Podcast & More sa Zoranom Bulatovićem Baletom, gosti – Slobodan Tišma, Nikola Vranjković, Goran Trajkoski…

0
85
Oglasi
Zoran Bulatović Bale/ Photo: Promo
Zoran Bulatović Bale/ Photo: Promo

U nedelju, 4. aprila sa početkom od 20:00 časova na You Tube kanalu i Facebook stranici Muzike za imunitet emitovaće se njihovo 21. izdanje, ovog puta u formi Podcast & More u kojem će gost biti Zoran Bulatović Bale.

Ovog Novosađanina publika jako dobro poznaje kao člana kultnih bendova Pekinška patka, Luna, Laboratorija zvuka, Griva, kao i njujorških bendova I.C.U. i Furniture sa kojim je nastupao često u čuvenom njujorškom klubu CBGB, gde su svoju karijeru započeli slavni bendovi kao što su Ramones, Blondie, Talkig Heads…

LUNA (Exit)/ Photo: Promo (Muzika za imunitet)
LUNA (Exit)/ Photo: Promo (Muzika za imunitet)

Na svom životnom putovanju koji ga je vodio od Novog Sada, preko Njujorka, Pariza pa do Firence, Bale je potpisan kao autor mnogih filmova, pozorišnih predstava, ali i kao autor muzike, reditelj i glumac u raznim predstavama koje je radio u Italiji.

Ekipa Muzike za imunitet pronašla je i snimila neke od njegovih saputnika u svetu umetnosti kroz sve te godine, kao i poštovaoce njegovog rada među poznatim i priznatim umetnicima naše muzičke scene, pa su gosti i sagovornici u ovom Podcast & More izdanju Slobodan Tišma, Nikola Vranjković, Kris Kristos (I.C.U), Goran Trajkoski, Shital Puri (Cila), Đorđe Mijatović, V (Terrorhammer / All my Sins) kao i specijalni gost koji će biti iznenađenje i za samog Baleta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime