Home»Muzika»Proba novog doba… Đule i Van Gogh snimili mini-spot kao najavu svirke u emisiji” Studio”

Proba novog doba… Đule i Van Gogh snimili mini-spot kao najavu svirke u emisiji” Studio”

4
Shares
Pinterest Google+
Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija
Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija

Neobičan i originalan “muzički eksperiment” se nastavlja i ovog vikenda u okviru emisije “Studio” ( RTS1) , kada će na sceni kreiranoj po svetskim standardima i specijalnim akustičnim performansama od 21h zablistati visprena muzička trojka Đule, Srba i Gaga – članovi kultnog rok sastava Van Gogh.

Bend će izvesti tri svoje pesme u novim aranžmanima, posle godinu dana od karantinskog maratonskog  live koncerta koji su fanovima priredili iz svog “kućnog” studija.

Lider benda Zvonimir Đukić je uoči emisije, zajedno sa Srbom zasvirao na akustičnoj gitari, najavljujući da će se u opusu numera koje će izvesti naći i jedna obrada, njemu najomiljenija pesma. Najavljujući nastup benda, Đule je vidno raspoložen, izjavio:

– Spremni za let? Ok, vežite se, polećemo, neka nam se čula dotaknu, ne dozvolimo ovom vremenu i pošasti koja nas je zadesila, da nas otuđi. Uživajte u muzici!

Stefan Milenković i Đule Van Gogh u novom izdanju emisije “Studio” RTS

Podsetimo, nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), Studio promoviše regionalnu muzičku saradnju, spajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV fotmate.

 Studio je prvi muzički šou program koji je omogućio gledaocima da zavire „iza scene“ i vide kako njihovi omiljeni izvođači izgledaju u jednoj malo drugačijoj atmosferi – tokom samog rada na pesmama, odnosno novim aranžmanima koje kreiraju zajedno sa produkcijom Skymusic.

Pogledajte kako je Van Gogh najavio svoje učešče u emisiji “Studio”:

Previous post

E-play prvi dobitnik nagrade za pesmu godine emisije "Bunt"

Next post

Sviraj kao The Clash... Fender predstavio dve nove "Joe Strummer" gitare, jedna od njih skupa je kao vatra

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *