Home»Muzika»Stefan Milenković i Đule Van Gogh u novom izdanju emisije “Studio” RTS

Stefan Milenković i Đule Van Gogh u novom izdanju emisije “Studio” RTS

4
Shares
Pinterest Google+
Stefan Milenković i Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija
Stefan Milenković i Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija

Ove subote, 3. aprila, u 21 sat na RTS1, voditelji Bojan Ivković i Slavko Beleslin u emisiji “Studio” ugostiće Đuleta Van Goga, Stefana Milenkovića, Petra Grašu i Tončija Huljića.

Naravno, neće izostati još poneko iznenađenje i upravo taj segment, uz nesvakidašnji muzički repertoar, već postaje zaštitni znak ove emisije.

Prošlonedeljno, drugo izdanje muzičkog šou programa Studio, u kome su gostovali Kiki Lesendrić, Tijana Dapčević, Gorica Popović i Sky Cellos, još jednom je pokazalo kako izgleda kada se spoje vrhunska produkcija, omiljeni izvođači i novi, neobični aranžmani pesama koje publika širom regiona već decenijama sluša i voli. Skrivena kamera za voditelje, omaž Đorđu Balaševiću, spektakularna scenografija, balerina koja lebdi i pleše u vazduhu iznad scene – samo su neki od momenata koji su oduzeli dah i izazvali jake emocije u prošlog emisiji, pa gledaoci s nestrpljenjem iščekuju naredno izdanje ovog muzičkog šou programa koji pomera granice.

U svakoj epizodi emisije “Studio“ bude i po neko iznenađenje, kako za gledaoce tako i za goste emisije, (pa čak i za voditelje) te ni ovoga puta ni taj segment neće izostati. Deo tog iznenađenja će ovoga puta biti jedan od najboljih svetskih violonista Stefan Milenković i to u potpuno drugačijem, neobičnom izdanju.

Nastao iz prve regionalne dodele muzičkih priznanja, manifestacije Music Awards Ceremony (MAC), Tv projekat “Studio” promoviše regionalnu muzičku saradnju, sapajajući umetnička dela i vrhunsku tehničku produkciju u celinu koja predstavlja veliki iskorak u odnosu na sve dosadašnje TV formate.

– Oduševljen sam! Toliko energije, profesionalaca, i sve ide glatko. Fenomenalno, zaista sam oduševljen i mogao bih ovako još pet dana! – rekao je Stefan Milenković nakon snimanja emisije i dodao: – Tajna je u tome kako naći balans – da prilikom snimanja emisije postoji spontanost koju ima živi nastup. Ono što mi se ovde posebno dopada je to što je zadržana suština živog nastupa. Mislim da se to jako dobro i čuje i vidi u ovoj emisiji.

Stefan Milenković/Photo: Đorđe Barudžija
Stefan Milenković/Photo: Đorđe Barudžija

Pesme grupe „Van Gog“ već decenijama slušaju sve generacije, a fontmen Zvonimir Đukić Đule će neke od svojih najvećih hitova, samo za “Studio” izvesti u novim aranžmanima i podariti im potpuno novu energiju.

– Ova emisija čak prevazilazi možda i neke evropske modele televizijskih formata. Pripreme su tekle spontano i ovo je bio jedan od onih momenata u kojima smo poželeli da nekim starim pesmama udahnemo novi život, da proverimo njihovu “kalorijsku vrednost“- kako se one snalaze u današnjem trenutku, da im damo neki novi stilski prizvuk… – rekao je Đule.

Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija
Đule Van Gogh/Photo: Đorđe Barudžija

Osim najvećih domaćih i regionalnih zvezda, svaka emisija “Studio” predstavlja i po jednog mladog, talentovanog izvođača. Pesmu koja je specijalno komponovana za Studio, ove subote 3. aprila u emisiji “Studio” izvešće mlada pevačica Hristina.

Ako ste propustili prrve dve emisije “Studio” možete ih pogledati putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

Previous post

Zavirite u "Sobu" Industrijskog Kombinata... Alternativci iz Bačkog Petrovca objavili novi video singl

Next post

"Budi tu"... Novosadski bend Happy Hippy predstavio novi singl

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *