Stigla Doktorova audio-vizuelna terapija “Last save” – doziranje prema potrebi

0
43
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Doktor, riječki umetnik, producent i kantautor novim video singlom pod nazivom “Last Save” (Dallas Records) najavljuje svoj debi album.

Najnovije izdanje ima prepoznatljiv Doktorov zvuk koji spaja retro elemente 90-ih i 2000-ih godina s modernom trap i elektronskom produkcijom.

– Pjesma je nastala kao svojevrsni produkt glazbe koju slušam u posljednje vrijeme, a posebice se ističe doza funka, glitchcorea, ali i hyperpopa koji je i u globalnim razmjerima počeo preuzimati ogromnu ulogu na svjetskim top listama. Hyperpop je nešto potpuno novo za našu glazbenu scenu, ali već sada postoji velik broj artista koji rade neku svoju izvedenicu ovog glazbenog smjera, pa stvarno s ponosom mogu ustvrditi kako alternativni pop konačno dolazi u Hrvatsku na velika vrata – rekao je Doktor.

Doktor/ Photo: Promo (Dallas Records)
Doktor/ Photo: Promo (Dallas Records)

Novi singl ima i svoj prateći spot Plastikpop produkcije, a i ovoga puta radi se o nečem potpuno drugačijem.  Naime, spot je kombinacija digitalne animacije i retro gaming elemenata i zajedno s pesmom donosi potpuni doživljaj Doktorove muzike.

Novi singl dobio je i svoj prateći spot (Plastikpop produkcija), a i ovoga puta radi se o nečem potpuno drugačijem. Naime, video je kombinacija digitalne animacije i retro gaming elemenata i zajedno s pesmom donosi potpuni doživljaj Doktorove muzike.

Video singl “Last Save” ujedno je i najava prvenca koji bi trebalo da se pojavi na tržištu u drugoj polovini ove godine i za koji Doktor kaže kako je veliki povratak estetike 2000-ih i skate/pop punk kulture.

Efektne rime, odličan zvuk i vizualna kreativa definitivno su postali prepoznatljivi elementi Doktora, čiju muzičku terapiju svima preporučujemo.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime