Muzika za imunitet #21… Gost ovonedeljnog izdanja – Zoran Bulatović Bale

0
45
Zoran Bulatović Bale/ Photo: Promo
Zoran Bulatović Bale/ Photo: Promo

Muzika za imunitet u nedelju, 4. aprila od 20:00 časova donosi nam još jedan Podcast & More live stream.

Gost 21. izdanja Muzike za imunitet biće legenda novosadske umetničke scene – Zoran Bulatović Bale, široj publici poznat kao član popularnih novosadskih bendova Pekinška patka, Luna, Laboratorija zvuka…

Siguni smo da znate ko je Bale, a da li znate da je sa njujorškom hard core grupom I.C.U išao na dve samostalne turneje po SAD i učestvovao na “Lalapalooza“ najvećoj turneji alternativnih grupa u Americi 1995. godine?

Znate li da je napisao muziku za veliki broj predstava i filmova od Srbije pa do Amerike, Pariza i Italije?

A da li vam je poznato da je on drugi muzičar sa teritorije Ex Yu čiji je spot “The Prince of Chaos“ 1988. emitovan na MTV što je bio pravi kuriozitet zato što je redovnije predstavljanje muzike sa ove teritorije  počelo tek mnogo godina kasnije?

Sve ovo samo je jedan mali deo njegovog života i sigurni smo da jedva čekate 4. april kada će sa ekipom Muzike za imunitet pričati o najzanimljivijim i njemu najbitnijim stvarima koje je radio do sada.

Muzika za imunitet je projekat grupe entuzijasta koji su rešeni da i u ovo doba opšteg lock downa kulturne scene, putem live streama, donesu muzički sadržaj u vaše domove u vidu svirki i autorskog “podcast & more koncepta”.

Njihov rad možete podržati i više se informisati o dosadašnjem radu Muzike za imunitet na sledećim linkovima: Patreon, PayPal, Facebook, YouTube, Instagram, Twitch, Website

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime