Home»Film»Ako imate manje od 17, ovo ne treba ni da čitate, a kamoli da gledate… Stigao prvi trejler za novi “The Suicide Squad” s oznakom R

Ako imate manje od 17, ovo ne treba ni da čitate, a kamoli da gledate… Stigao prvi trejler za novi “The Suicide Squad” s oznakom R

4
Shares
Pinterest Google+
The Suicide Squad 2, promo
The Suicide Squad 2, promo

Prvi trejler predstojećeg filma Džejmsa Gana “Odred otpisanih: Nova misija” (The Suicide Squad) objavljen je ove nedelje, i to sa oznakom R, što znači da je nije dozvoljeno da ga gledaju mlađi od 17 godina, bez pratnje roditelja ili drugog odraslog staratelja.

Nakon što je nakratko otpušten iz “Čuvara galaksije 3”, Gan je uskočio u cipele Dejvida Ajera, koji je stajao iza “Odreda otpisanih” iz 2016. godine. Sa sobom je doveo čitavu kolekciju poluheroja i antiheroja da se pridruže zvezdama kao što su Harli Kvin (Margo Robi), Kapetan Bumerang (Džej Kortni), Rik Fleg (Džoel Kinaman) i Amanda Voler (Viola Dejvis).

The Suicide Squad 2, plakat
The Suicide Squad 2, plakat

Među pridošlicama su Idris Elba u ulozi koju je Gan navodno napisao samo za ovog glumca, iako ga nikada ranije nije upoznao; Džon Cena kao Mirotvorac, koji već u najavi ima nekoliko spinof serija; Pit Dejvidson kao Crni čuvar; Piter Kapaldi kao Misličac, koji bi mogao imati glavnu ulogu u zapletu, sudeći po trejleru, Dejvid Dastmalkian kao Polka-dot Man, Nejtan Filion kao T.D.K, kao i brat reditelja, Šon Gan, kao Vizel i Majkl Ruker kao Savant.

Trejler pokazuje da se Gan uveliko zabavljao sa ovom ekioom, čiji je deo i Kralj ajkula, kome glas pozajmljuje Silvester Stalone. Zaplet je, inače, prilično jednostavan – negativci koji su u zatvoru dobjiaju šansu da smanje svoju kaznu ako odrade “prljavi posao” za vladu.

HL/Izvor: telegraf.rs

Previous post

Ovo više nije ni smešno... postaje - opasno:  I Sunđer Bob na meti cenzure, zabranjene najmanje dve epizode

Next post

Muzika za imunitet #21... Gost ovonedeljnog izdanja - Zoran Bulatović Bale

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *