Home»Muzika»Šer “spustila” pevaču Cannibal Corpsea: Bila sam metalka dok se ti još nisi ni rodio

Šer “spustila” pevaču Cannibal Corpsea: Bila sam metalka dok se ti još nisi ni rodio

4
Shares
Pinterest Google+
Šer, Džordž “Corpsegrinder” Fišer /Photo: YouTube printscreen
Šer, Džordž “Corpsegrinder” Fišer /Photo: YouTube printscreen

Ako razmišljamo o spajanju nespojivog, između ostalog to bi sigurno bio metal i Šer. Izgleda da ne bismo bili u pravu: pevač death metal benda Cannibal Corpse Džordž “Corpsegrinder” Fišer prepričao je epizodu koju je doživeo u kući pop ikone.

ŠER TVRDI: DUH MOG POKOJNOG MUŽA ME REDOVNO POSEĆUJE, PALI LUSTERE I POMERA NAMEŠTAJ

U novom intervjuu za Metal Hammer, Corpsegrinder je otkrio da je jednom bio pozvan da svira na rođendanskoj proslavi za sina slavne pevačice, Elaju Blu Almana, pevača industrijskog metal benda Deadsy.

– Njen sin Elaja iz benda Deadsy veliki je obožavalac Cannibal Corpsea: pre 15 ili 20 godina želeo je da dođemo u Los Anđeles i sviramo na njegovoj rođendanskoj zabavi u Viper Roomu. Njegov rođendan je dva dana posle mog, pa smo supruga i ja stigli nekoliko dana ranije da malo uživamo pre nego što odradim koncert. Dan pre svirke, Elaja nas je pozvao u njihovu kuću. Kad smo stigli, Šer nije bila tamo – bila je u šopingu. Rekao sam: “Da, naravno da je Šer u šopingu”. Ali nisam znao da se vratila. Supruga je počela da me udara po ruci dok je uzbuđeno šaputala “Šer!”. Ja sam reagovao, “Okej, Šer, ali nije to toliko značajno kao na primer upoznavanje s King Dajmondom ili Čakom Bilijem koje strašno poštujem”.

Tada je Corpsegrinder upoznao pevačicu za koju je rekao da je bila izuzetno simpatična.

– Izvinio sam joj se šta je bila prisiljena da sluša Cannibal Corpse, ali ona je odgovorila da joj se svidelo. Ja sam je zezao u stilu “Šer, hajde napravi metal znak”. A ona me pogledala i uzvratila mi sa; “Dušo, bila sam metalka pre nego što si se ti rodio”. Moja reakcija je bila “Wow, upravo me je spustila Šer”.

HL/Izvor: muzika.hr

Previous post

Istina ili mit... tek, priča se da je ovako nastala pesma "Dream On", prvi hit benda Aerosmith

Next post

2 miliona dolara za reklamu od 30 sekundi... čisto da znate, ako nameravate da se reklamirate tokom dodele Oskara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *