Home»Film»Producentkinja “Borata 2” otkrila: Rudi Đulijani zvao policiju i tražio da se uhapsi kompletna ekipa filma

Producentkinja “Borata 2” otkrila: Rudi Đulijani zvao policiju i tražio da se uhapsi kompletna ekipa filma

5
Shares
Pinterest Google+
Borat: Subsequent Moviefilm/Photo: Amazon studios, promo
Borat: Subsequent Moviefilm/Photo: Amazon studios, promo

Prošlog vikenda održana je panel diskusija u organizaciji PGA (Producers Guild of America), američkog udruženja filmskih producenata na kojem je Monika Levinson, jedna od producentkinja filma “Borat: Subsequent Moviefilm”, ispričala kako je Rudi Đulijani tražio da se ekipa filma uhapsi zbog iznude.

Naime, bivši gradonačelnik Njujorka u filmu daje intervju mladoj, 15-godišnjoj novinarki (glumi je za Oskara nominovana Marija Bakalova) nakon čega je odvodi u svoju hotelsku sobu. U sobi, Đulijani leže na krevet i otkopčava pantalone za šta je kasnije rekao kako je samo popravljao košulju gurajući je u pantalone.

– Đulijani je tvrdio da smo tada pokušali iznudu, što nije bila istina. Zvao je sve policajce Njujorka i rekao im da je žrtva iznude, što je federalni zločin. Pametno je to pokušao – rekla je Monika Levinson.  Iako članovi ekipe nisu bili uhapšeni, bili su zadržani u apartmanu u kojem su snimali tu scenu. Ali, snimljeni materijal već je bio iznesen iz aparttmana.

– To uvek prvo uradimo. Snimljeni materijal sakrijemo u pantalonama. Ima načina da na siguran način iznesemo materijal – objasnila je Monika Levinson.

Saša Baron Koen: “Ubiću” Borata, ne treba mi sad kad više nema Trampa

Na kraju, ekipa filma je, posle razgovora sa pravnim savetnicima filma, napustila Njujork i otputovala u Nju Džersi. S druge strane, glumica Marija Bakalova izjavila je kako se uplašila u trenutku kad je Đulijani zvao policiju kada je shvatio da je upao u zamku.

– Uplašila sam se da će nam se nešto dogoditi. Ipak, uspeli smo da pobegnemo – izjavila je 23-godišnja glumica.

Đulijani je tu scenu nazvao “potpunom izmišljotinom”.

Previous post

Skandal je ipak "ubio" Elen... Neće biti 20. sezone njene čuvene emisije

Next post

"Žuta podmornica" je ušla u legendu... A Pol Makartni će u septembru porinuti - zelenu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *