Nik Kejv otkrio uz koje pesme bi voleo da bude ispraćen na onaj svet…

0
258
Oglasi
Nik Kejv/ Photo: youtube.com printscreen
Nik Kejv/ Photo: youtube.com printscreen

Otvorivši dušu još jednom na svojoj web stranici Red Hand Files, Nik Kejv odgovorio je na pitanje obožavaoca koji je nedavno izgubio oca i organizovao mu sahranu sa “temom” Elvisa Prislija.

“Ne, nismo se oblačili u bele kombinezone, ali na njegovom sanduku bile su Elvisove slike i tekstovi, i njegove pesme su puštane“, napisao je obožavalac. “Ne znam da li vas je to neko već pitao u The Red Hand Files, ali koje biste pesme voleli da se čuju na vašoj sahrani?”.

Da li znate kako izgleda džez sahrana? Stari kreolski ritual u Nju Orleansu u kojem mrtvi idu na “poslednju vožnju slobode”

Pesme Eda Širana i Frenka Sinatre su hit na sahranama… a tu su i Zeppelini, Mit Loaf, Robi Vilijams…

Kejv je odgovorio:

– Jako me dirnulo tvoje pismo. Siguran sam da bi vaš otac bio vrlo zadovoljan svojom sahranom s temom Elvisa. Razmišljajući o tome, i ja bih bio vrlo zadovoljan – da me na drugi svet uvede glas najvećeg rock’n’roll pevača svih vremena.

“Kentucky Rain”, to bih želeo. “Kentucky Rain” i “How Great Thou Art” – Elvis peva jevanđelje, slušaju nebo i svi njegovi anđeli. Bilo je to lepo učiniti za svog oca. Zvuči kao da ste sjajno odradili posao – napisao je Kejv.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime