Rokerka Šakira… Utorkom sluša Metallicu, a heroji su joj – Led Zeppelin

0
210
Oglasi
Šakira, Džejjms Hetfild/Photo: twitter/printscreen
Šakira, Džejjms Hetfild/Photo: twitter/printscreen

Pop zvezda Šakira podelila je post o slušanju Metallice. Fotografiju je objavila na svom Twitteru i Instagramu.

“Utorkom slušamo Metallicu i bojimo nokte u fluorescentno plavu boju”, napisala je pevačica. Njena vatrenocrvena kosa pokriva veći deo majice, ali ispod nje svejedno možete da se razazna logo Metallice.

Kad je Šakira prvi put počela da stiče popularnost u SAD početkom 2000-ih, u intervjuima je rekla da sebe više doživljava kao rock umetnicu nego kao pop zvezdu.

– Znam da me mnogi smatraju pop umetnikom – i verovatno je to u Americi koncept koji većina ljudi ima o meni – ali u Latinskoj Americi mislim da sam više poznata kao rock pevačica –izlavila je kolumbijska pevačica za Chicago Tribune 2003. godine.

– Volim da uvek iznova smišljam nove verzije svojihg pesama. Tako da su verzije nekih pesama vrlo eksperimentalne – nastavila je. – I generalno, mislim da rock strana moje muzike dolazi iz mene sasvim prirodno. Iz nekog razloga, na pozornici moje pesme zvuče puno više rock’n’roll.

ŠAKIRA BI MOGLA U ZATVOR… PEVAČICA DUGUJE 14.5 MILIONA DOLARA ZA POREZ, NOVAC “PRALA” PREKO 14 KOMPANIJA

Svojevremeno. Šakira je za Led Zeppelin rekla da su njeni heroji, jer su “postigli ono što je san svakog muzičara, a to je da stvori besmrtne rifove”.

Zvezda je takođe “svirala” električnu gitaru tokom svog nastupa na Super Bowl Halftime Showu 2020. Bez obzira je li to bilo stvarno ili ne … i dalje je osvežavajuće videti gitaru tokom ovog događaja, jer se to jednostavno ne događa više tako često.

Pogledajte kako je Šakira na koncertu obradila legendarni hit Metallice “Nothing Else Matters”:

HL/Izvor: loudwire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime