Home»Kultura»“Niko kao moj Beograd”… Otvoren foto konkurs Kulturnog centra Čukarica

“Niko kao moj Beograd”… Otvoren foto konkurs Kulturnog centra Čukarica

5
Shares
Pinterest Google+

Inspirisani različitim delovima Beograda, gotovo da ne prođe ni jedan dan a da ne napravimo po nekoliko fotografija ovog milionskog grada koji, kao neka stara dama, raširenih ruku dočekuje posetioce iz različitih krajeva sveta.

Povodom Dana Beograda, Kulturni centar Čukarica raspisao je foto konkurs “Niko kao moj Beograd“, koji ima za cilj da promoviše kulturno i turističko blago Beograda.

Teme fotografija mogu da budu pejzaži, ljudi, ulice, kulturni i sportske manifestacije, kulturno-istorijski spomenici i sve ono što predstavlja Beograd u najlepšem svetlu.

Pristigle fotografije  publika će moći da vidi na sajtu, fejsbuk i instagram stranici Kulturnog centra Čukarica, ili na izložbi koja će biti organizovana  kada to epidemiološke mere dozvole.

Photo: AleX
Photo: AleX

Pravo učešća na konkursu za izbor najlepše fotografije, koji traje od 15. marta do 15. aprila, imaju sva lica koja su starija od 15 godina.

Fotografije i kontakt podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona), treba dostaviti elektronskim putem na adresu: [email protected]

Fotografije koje pristignu posle roka neće biti razmatrane. Za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti lično ili na broj telefona: 011 2545 951.

Za autore najboljih fotografija biće obezbeđene simbolične nagrade u vidu knjiga i vaučera za pozorišne predstave.

KC “Čukarica“ zadržava pravo raspolaganja i korišćenja fotografija u promotivne svrhe.

Photo: Promo
Photo: Promo
Previous post

Nismo ni znali da smo rasisti... Sad nas ubeđuju da su crtaći uz koje smo odrasli bili - pogrešan pogled na svet

Next post

Kraj rata među braćom Galager? Liam i Noel osnovali zajedničku kompaniju za filmsku produkciju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *