Home»Film»Queen The Greatest… Pogledajte spektakularni trejler za seriju koju će slavni bend od 19. marta emitovati na svom YouTube kanalu

Queen The Greatest… Pogledajte spektakularni trejler za seriju koju će slavni bend od 19. marta emitovati na svom YouTube kanalu

4
Shares
Pinterest Google+
Queen/Photo: facebook@DeaconFanClub
Queen/Photo: [email protected]

Od 19. marta, tokom čitave 2021. godine, grupa Queen će svoje fanove redovno voditi na jedinstvena i izuzetna putovanja i dati im priliku da ponovno prožive neke od najpoznatijih trenutaka benda, ali i otkriju neke aspekte priče koje možda do sada nisu znali.

Prezentovana hronološkim redosledom, serija emisija na zvaničnom YouTube kanalu benda voditi će nas od najranijih nastupa Queena u londonskim Rainbowu i Odeonu, do velikih arena širom sveta, na putovanje koje je kulminiralo najnovijim dostignućima benda s Adamom Lambertom.

“QUEEN: ROCK TOUR”… LEGENDARNI BEND LANSIRAO IGRICU ZA MOBILNE TELEFONE

Sa spektakularnim koncertnim snimcima, tonskim probama, snimcimaiz backstagea i retkim pristupom članovima benda posle nastupa, serija istražuje priče iza pesama i hitova, korissteći brojne do sada neprikazane snimke iz službene arhive benda, istovremeno otkrivajući i deleći retke bisere iz karijere slavnog benda.

Pogledajte trejer:

Previous post

Nove mere neće sprečiti "ozelenjavanje"... Beogradski irski festival nastavlja sa online i programom na otvorenom

Next post

Ovo je kompletan spisak nominacija za Oskara... ali ove dve žene svakako ulaze u istoriju

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *