Home»Film»Lejdi Gaga objavila fotku sa snimanja filma “House of Gucci”… Ridli Skot okupio stvarno “opaku” ekipu

Lejdi Gaga objavila fotku sa snimanja filma “House of Gucci”… Ridli Skot okupio stvarno “opaku” ekipu

4
Shares
Pinterest Google+

Bila je dovoljna samo objava na njenom Instagram profilu da se digne ‘bura’ u medijima – jer Lejdi Gaga je magnet podjednako za novinare kao i za svoje fanove.

Dakle, Gaga je objavila prvu fotografiju sa snimanja novog filma “House of Gucci”. U njemu glumi Patriciju Ređiani, a filmski partner joj je Adam Drajver koji glumi Mauricija Gučija.


View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Film u režiji prekaljenog i renomiranog Ridlija Skota, prema scenariju Roberta Bentivenje – baš kako mu i samo ime govori – prati burnu modnu dinastiju porodice Guli i ubijstvo unuka osnivača Gučija.

Patriciji Ređiani, bivšoj supruzi Mauricija Gučija, sudilo se zbog organizovanja atentata na bivšeg supruga na stepenicama njegove kancelarije 1995. godine. Odslužila je čak 18 godina zatvora pre nego što je 2016. puštena na slobodu. Film se temelji na knjizi Sare Gej Forden “House of Gucci: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi”.

Uz Gagu i Drajvera glume i Al Paćino kao Aldo Guči, Džared Leto kao Paolo Guči, Džeremi Ajrons kao Rodolfo Guči i Kamila Kotin kao Paola Franki, uz Džeka Hjustoba i Riv Karnej. Ujedno je ovaj film jedan u nizu projekta Ridlija Skota koji izlaze 2021. godine i koji je na neki način nastavak filma “Sav novac na svetu” iz 2017. godine.

Ridli Skot, bez pardona: Pola sveta vode idioti, drugu polovinu tirani

Skotov drugi projekat je “Poslednji dvoboj”, u kojem glume Met Dejmon i Ben Aflek. Taj film, koji je sada u postprodukciji, imaće premijeru u oktobru, dok se dolazak “House of Gucci” u bioskope očekuje u novembru. Datumi izlaska podložni su promnama s obzirom na pandemiju.

“House of Gucci” nastavak je glumačke karijere Lejdi Gage kojoj je film “Zvezda je rođena”, iako njen prvi dugometražni film, osigurao nominaciju za Oskara za najbolju glumicu. Na kraju, Gaga je osvojila Oskara za najbolju originalnu pesmu – “Shallow”. Zanimljivo je kako je Gaga za svoju drugu glavnu ulogu – u seriji “Američka horor priča: Hotel”, osvojila nagradu Zlatni globus. Laički rečeno – dva puta probala, dva puta pobedila.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

"Mindscapes"... Izložba Marije Anđelković u Likovnoj galeriji Kolarčeve zadužbine

Next post

#spasimomuziku... U pojedinim državama SAD-a vraćeni koncerti i druga okupljanja u punim kapacitetima A kada će u Srbiji?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *