Home»Muzika»Koncert Slobodana Trkulje i Balkanopolisa odložen za 15. mart

Koncert Slobodana Trkulje i Balkanopolisa odložen za 15. mart

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo (Kombank dvorana)
Photo: Promo (Kombank dvorana)

Koncert Slobodana Trkulje i Balkanopolisa zakazan za subotu, 13. mart u Kombank dvorani, usled promenjenih epidemioloških mera, pomera se na ponedeljak, 15. mart od 19:00 časova. Kupljene ulaznice važe za novi datum.

– I pored pomeranja koncerta želim da naglasim da će ovaj koncert biti svojevrstan “bal pod maskama” i da je organizovan uz striktne mere kojih će apsolutno svi morati da se pridržavaju. Raspored sedenja je takav da će svih dozvoljenih 500 posetilaca biti dovoljno udaljeni jedini od drugih i da će svi morati da nose maske! Ko je bude skinuo za vreme koncerta moraće da napusti dvoranu! Ko smatra da ne može da se toga pridržava ne treba da dolazi. Oni koji mogu i žele, dobiće 100 minuta energičnog muzičkog programa koji jedva čekamo da izvedemo. Prošlo je godinu dana od poslednjeg koncerta, akumuliralo se mnogo energije u nama. Ovakav koncert je trenutno jedini bezbedan način da vratimo umetnost u naše živote. Moramo da budemo maksimalno odgovorni i da brinemo o sebi i drugima. Radujem se što ćemo vam svirati i jedva čekam da vas sve vidim pa makar i maskirane – poručio je Slobodan Trkulja

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom Balkanopolis oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, podjednako je hvaljen od publike i od svetske kritike, koja ga svrstava u red nacionalnog blaga Balkana a njegov zvuk, kao novi muzički talas.

Na koncertu će publika uživati u zvuku moderne srpske tradicije po kojoj je Balkanopolis domaćoj, ali i publici širom sveta.

Previous post

Adel ispred svih... Objavljena lista umetnika s najvećom prodajom u ovom veku u Velikoj Britaniji

Next post

Read&Roll: Knjige koje se čitaju – glasno... "Žive rane" Entonija Kidisa, pismeno opravdanje za kur***olju u Inđiji!

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *