Home»Muzika»Predstavljamo vam novi singl ”Vukovi” slovenačkog benda Koala Voice

Predstavljamo vam novi singl ”Vukovi” slovenačkog benda Koala Voice

4
Shares
Pinterest Google+
Koala Voice/ Photo: Jaka Teršek
Koala Voice/ Photo: Jaka Teršek

Posle jesenjeg singla “Vertigo” slovenački bend Koala Voice nam predstavlja još jedan s predstojećeg albuma koji ćemo u celosti moći da čujemo na proleće ove godine.

Uz nežan, ali lukavo nezaboravan gitarski rif, “Vukovi” pevaju o slomljenim srcima i prijateljstvu.

Za sjajnu animaciju pesme pobrinula se Marina Uzelac, zagrebačka umetnica koja se može pohvaliti saradnjom sa muzičarima i grupama kao što su Seine, Klinika Denisa Kataneca, Dimitrije Dimitrijević, Žen…

Koala Voice/ Photo: youtube.com printscreen
Koala Voice/ Photo: youtube.com printscreen

– Singl “Vukovi” kao i “Vertigo” su jako dobro prihvaćeni. “Vertigo” je bila pjesma nedelje na Valu 202. “Vukovi” su bili među prijedlozima za Radio 101, a pojavili su se i na ljestvama Ispod pulta. Upravo sad su hit nedelje na radiu Koper, a prethodno su bili na radiu Terminal. Zaista se radujemo prilici da sviramo ovaj komad uživo, kao i za priliku da zajedno s drugima zavijamo na Mjesec. Prije svega nas raduje predstavljanje cijeloga albuma široj publici – izjavila je Manca, pevačica benda.

Koala Voice/ Photo: Jaka Teršek
Koala Voice/ Photo: Jaka Teršek

Koala Voice su bend iz malog grada Kisovca (Slovenija) koji sa svojom mešavinom indie-punk, pop i disco zvuka već više od pet godina osvaja publiku od Liverpoola, Moskve, preko Zagreba, pa sve do Skopja, Varšave i Tallina.

Posle debi albuma “Kangaroo’s a Neighbour”, 2017. objavljeno je studijsko izdanje “Wolkenfabrik” koji je još jednom vratio u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a producirao ga je Danton Supple, poznat po saradnji sa imenima kao što su Coldplay, Jan Braun ili Morisi.

Nastupi na festivalu Inmusic, kao predgrupa bendu Pixies u Ljubljani i na nekim od najboljih festivala (EXIT i Pohoda) svakako potvrđuju da se njihov nastup mora videti uživo.

Godine 2018. objavili su unplugged album u saradnji sa emisijom “Izštekani” na radiju VAL202, a godinu su završili izdavanjem trećeg albuma “Woo Horsie”. Pesma s ovog albuma – “Ker tu je vse tako lepo”, bila je najčešće puštana pesma na Slovenskom nacionalnom radiju VAL 202 u 2019. godini.

Tokom 2020. snimili su novi album čije je pojavljivanje na tržištu zakazano za proleće ove godine.

Već su nas upoznali sa dva nova singla: “Vertigo” i “Vukovi” kao i video snimkom nastupa u Kinu Šiška kada su izvodili numeru “Zlomila si mi srce za na plato”.

Koala Voice su: Manca Trampus (gitara, vokal), Miha Prašnikar (bubnjevi), Tilen Prašnikar (bas gitara) i Domen Don Holc (gitara).

Ako ste propustili da čujete “Vertigo”…

Previous post

Angus Jang prvi put otkrio šta je Bon Skot stvano mislio o Brajanu Džonsonu... i šta sa tim ima napad slepog creva

Next post

Džared Leto sasvim siguran: Biću bolji Džoker od Hoakina Finiksa...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *