Home»Film»Džared Leto sasvim siguran: Biću bolji Džoker od Hoakina Finiksa…

Džared Leto sasvim siguran: Biću bolji Džoker od Hoakina Finiksa…

5
Shares
Pinterest Google+
Džared Leto, Justice League/Photo: promo
Džared Leto, Justice League/Photo: promo

Nema smisla postati glumac ako nemate vrhunskog poverenja u sopstvene sposobnosti, pogotovo ako na kraju igrate ulogu koju je neko drugi već uveo u status kulta. U slučaju Džareda Leta, njegov Joker morao je da slediti ogromne korake i Džeka Nikolsona koji je “proždirao” scenografiju u “Batmanu” Tima Bartona i pobedničku turneju Hita Ledžera u “Mračnom vitezu”.

Hoakin Finiks opet boji lice u belo… Snimaće se Joker 2, 3, 4, 5…

To je težak zadatak za bilo kojeg glumca, pa čak i da “David Ayer’s Suicide Squad” nije u postprodukciji iskasapljen kako bi većinu Letovih scena ostavio na podu montaže i objavljen u svojoj prvobitno zamišljenoj viziji, još uvek nema garancije da bi se njegov Princ zločina mogao čak približiti njegovim prethodnicima, i to bez da je i spomenuo da su obožavaoci već izvadili noževe na koje će ga dočekati čim se prvi put otkrio njegov jako istetovirani lik.

Džared Leto, Justice League/Photo: promo
Džared Leto, Justice League/Photo: promo

Hoakin Finiks potom je uskočio da izvede još jednu bravuru koja je osvojila Oskara kao Joker u verziji Toda Filipsa, gurajući Leta još više dublje u panteon Jokera. Srećom, Zak Snajder ponudio je zvezdi “Fight Cluba” priliku za iskupljenje u “Ligi pravde”, i od tada se našao povezan s više od desetak projekata, stvarnih i potpuno hipotetičkih.

Džared Leto kao Vorhol, eto… Čudan izbor za ulogu pop-art legende, na prvi pogled… ali na drugi…

Kuda ide njegova karijera negativca, ostaje da se vidti, ali insajder Danijel Ričman tvrdi da Leto veruje da bi mogao da bude Joker od Finiksa i, iskreno, zašto ne bi? Dobitnik je Oskara, i glumac njegove reputacije koji je svoju karijeru izgradio postajući poznat po uparvo po tome što ceo ulazi u ulogu ne bi se uopštee bavio legendarnim negativcem da nije verovao da to može da učini bolje od bilo koga drugog, u prošlosti ili u budućnosti.

Uostalom, videćemo, zar ne?

HL/Izvor: wegotthiscovered.com

Previous post

Predstavljamo vam novi singl ''Vukovi'' slovenačkog benda Koala Voice

Next post

Džoni Štulić: Dužni ste mi milione! SOKOJ: Nemamo ništa s tim, Štulić je 1981. sam odabrao da ode iz Sokoja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *