Home»Pulse»Najave»257. premijera na sceni Omladinskog pozorišta… Predstava “Sasvim novi dan” 4. marta u Dadovu

257. premijera na sceni Omladinskog pozorišta… Predstava “Sasvim novi dan” 4. marta u Dadovu

4
Shares
Pinterest Google+

U Omladinskom pozorištu Dadov u četvrtak, 4. marta od 18:00 časova premijerno će biti izvedena predstava “Sasvim novi dan”u režiji Gorana Golovkova (pozorišni reditelj, pedagog i nekadašnji umetnički direktor Dadova).

Predstava će biti održana u skladu sa svim preporučenim epidemiološkim merama, a publika će takođe imati priliku da uživo pogleda “Sasvim novi dan” na YouTube kanalu Omladinskog pozorišta Dadov.

Ovom premijerom Omladindko pozorište obeležava i 62 godine svog postojanja.

Photo: Promo
Photo: Promo

…Bila jednom jedna predstava u Dadovu i zvala se “Sasvim novi dan”. Bilo je to u doba nevinosti, pre nego su nas odrasli naterali da prerano odrastemo.
Slušli smo Ekatarinu veliku, Talking Heads i The Cure, a život je tako puno obećavao. Iako smo mnogim budućim dogadjajima bili zatečeni, iznenađeni, razočarani i šokirani, budimo iskreni pa priznajmo da su se mnogi naši snovi ostvarili. I najvažnije ostala nam je radost. Posle više od trideset godina opet radimo predstavu “Sasvim novi dan”. Istu, a drugačiju. Jer sve je drugačije. Ali radost stvaranja ostala je ista. I žar je isti. Ali slike su snažnije i reči su ubojitije. Mi nismo tome krivi. Odrastamo još ranije nego pre trideset godina. Zato jedva čekamo premijeru predstave Sasvim novi dan 2051. godine da vidimo kako i u čemu ćemo onda odrastati…

Sasvim novi dan, Dadov/ Photo: Promo (Dadov)
Sasvim novi dan, Dadov/ Photo: Promo (Dadov)

Reprize predstave “Sasvim novi dan” održaće se 5, 10. i 11. marta sa početkom u 18:00 časova.

Previous post

"Queen: Rock Tour"... Legendarni bend lansirao igricu za mobilne telefone

Next post

Kakva moćna ekipa... Mik Flitvud objavio live verziju pesme "Rattlesnake Shake", a uz njega... Stiven Tajler i Bili Gibons

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *