Home»Muzika»Nije kraj sage o ljubimcima Lejdi Gage… Pronađeni oteti buldozi, ranjeni šetač pasa se oporavlja, a policija nema koga da uhapsi

Nije kraj sage o ljubimcima Lejdi Gage… Pronađeni oteti buldozi, ranjeni šetač pasa se oporavlja, a policija nema koga da uhapsi

4
Shares
Pinterest Google+
Lejdi Gaga/Photo: facebook@ladygaga
Lejdi Gaga/Photo: [email protected]

Nepoznati napadači su u sredu u Holivudu u Los Anđelesu pucali u Rajana Fišera, čoveka koji šeta pse Lejdi Gage.

Ukradeni psi pevačice Lejdi Gage pronađeni su živi i zdravi, saopštila je policija Los Anđelesa.

Dva psa su ukradena tokom oružane pljačke pre dva dana, a pošto su pronađeni, predati su saradnicima poznate pevačice.

Nepoznati napadači su u sredu u Holivudu u Los Anđelesu pucali u Rajana Fišera, čoveka koji šeta pse Lejdi Gage.

On se nalazi u bolnici, a njegova porodica saopštila je u petak da se očekuje da se Fišer u potpunosti oporavi od zadobijenih rana.

Detalji akcije u kojoj su psi pronađeni i dalje nisu potpuno jasni.

Ovaj svet je otišao u tri lepe… Dobro jutro… Lady Gaga

Posted by Headliner.rs on Friday, 26 February 2021

Prema navodima novinske agencije AP, jedna žena ih je donela u policijsku stanicu, a predstavnici pevačice potvrdili su da se radi o psima Lejdi Gage.

Za sada deluje da ta žena nije bila umešana u pucnjavu i pljačku, saopštio je portparol policije.

Lejdi Gaga je ponudila novčanu nagradu od 500.000 dolara onome koj bezbedno vrati pse, ali nije još poznato i da li ju je pomenuta žena uzela.

Gaga, čije je pravo ime Stefani Džermanota, trenutno je u Rimu i radi na novom filmu Ridlija Skota, Guči.

Njena prva reakcija na Tviteru posle napada glasila je: “Moje srce je bolesno”.

“Molim se da moja porodica ponovo bude zajedno zahvaljujući nekom gestu dobre volje. Platiću 500.000 dolara za njihov bezbedan povratak”.

U sledećoj poruci na Tviteru napisala je: “Nastavljam da volim Rajana Fišera, rizikovao je život boreći se za našu porodicu. Zauvek ćeš biti heroj”.

Poznato je da je Gaga izuzetno zaštitnički nastrojena prema psima, koji su je pratili na dodeli Američkih muzičkih nagrada i njenom nastupu tokom poluvremena 51. Superboula, finalne utakmica Nacionalne fudbalske lige u SAD.

Pojavio se i video snimak na kojem se vidi kako jedan od osumnjičenih puca u Fišera, a potom beži sa psima Kodžijem i Gustavom.

Treći buldog, Mis Ejža, pobegla je i kasnije ju je pronašla policija.

Šetač pasa je pogođen u grudi, preneli su američki mediji. Njegova porodica u petak se u saopštenju zahvalila zdravstvenim radnicima na brizi o Fišeru i istakla da je uverena u potpuni oporavak.

“Ne postoji dovoljno jak i dobar način da se zahvalimo na tome što su sestre, doktori i radnici hitnih službi uradili za Rajana”, navodi se u saopštenju.

“Naravno, zahvaljujemo se i Lejdi Gagi koja je konstantno iskazuje ljubav i brigu za Rajana i za njegovu porodicu. Rajan voli Gustava i Kodžija koliko i Lejdi Gaga i zato se pridružujemo njenom pozivu da se oni bezbedno pronađu i vrate”.

Policija je saopštila da se napad desio 24. februara u 21.40 po lokalnom vremenu na podrčuju Sijera Bonita Avenije i Sanset Bulevara.

“Osumnjičeni su prišli žrtvi u belom automobilu Nisan Altima sa četvoro vrata. Dvojica osumnjičenih su izašla iz vozila i, uz pretnju oružjem, od žrtve zatražila da im preda pse”, navodi se u saopštenju policije Los Anđelesa.

“Žrtva se potom fizički borila sa osumnjičenima, a jedan od njih ju je upucao – zatim su uzeli dva od tri psa i pobegli sa mesta zločina”.

LEJDI GAGA: MRZIM TO ŠTO SAM SLAVNA, KAO DA SAM U ZATVORU…

U saopštenju se ističe i da je “zdravstveno stanje žrtve stabilno”, a u opisu osumnjičenih navodi se da se radi o crnim muškarcima starosti između 20 i 25 godina.

Još nije jasno da li su meta napadača bili direktna meta napada.

Policija još nije uhapsila nikoga u vezi sa ovim slučajem.

HL/Izvor: bbc news na srpskom

Previous post

Bili Ajliš otkrila da boluje od Turetovog sindroma... Stigao toliko čekani dokumentarac "Billie Eilish: The World's a Little Blurry"

Next post

Svet se ozbiljno razboleo... u glavi: Novi nivo političke korektnosti u Simpsonovima... Belom glumcu zabranjeno da daje glas tamnoputom liku (?!)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *