Home»Muzika»Ipak je on The Boss… Odbačene optužbe protiv Springstina zbog vožnje pod uticajem alkohola, kazna samo 540 dolara

Ipak je on The Boss… Odbačene optužbe protiv Springstina zbog vožnje pod uticajem alkohola, kazna samo 540 dolara

4
Shares
Pinterest Google+
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen

Tužioci su odbacili nedavno podignute optužbe protiv Brusa Springstina zbog vožnje pod uticajem alkohola. Kažnjen je samo s 540 dolara zbog konzumiranja alkohola u zatvorenom prostoru. The Boss je uhapšen u Nacionalnom rekreacijskom području New Jersey’s Gateway prošlog novembra. Prema dokumentima podnesenim na saveznom sudu, Springstin je policajcu rekao da je popio dve “žestine” u 20 minuta, ali je odbio da uradi alko-test. U izveštaju je pisalo da je Springstin ‘jako smrdeo na alkohol’ kada ga je zaustavila policija, koja je tvrdila i da je pevač imao “staklaste oči”. Prema navodima policajca, flaša tekile Patron takođe je pronađena u kolima ‘potpuno prazna’.

Marketinški peh stoleća… Jeep 40 godina jurio Bossa za reklamu, a sad zbog njegove pijane vožnje moraju da je skinu sa YouTubea

Kako je objavio The New York Times, Springstin se 24. februara izjasnio krivim po najmanje ozbiljnoj od tri optužbe koje su podignute, a to je konzumiranje alkohola u zatvorenom prostoru. Kažnjen je s 540 američkih dolara. Springstin je svom advokatu Mičelu Anselu rekao da je pre vožnje popio ‘dve male tekile’. Tužioci su rekli da je njegov nivo alkohola u krvi bio 0,02 posto iako je zakonska granica u Nju Džerziju 0,08 posto.

Zato su odbačene naknade za DWI (vožnju pod uticajem alkohola) i neopreznu vožnju. Ansel je rekao da je Springstin ‘zadovoljan ishodom pojavljivanja pred sudom’. Nakon što su optužbe objavljene ranije ovog meseca, kompanija  Jeep je s YouTubea povukla svoj oglas koji je emitovan na Super Bowlu sa Springstinom u glavnoj ulozi.

– Bilo bi neprimereno da komentarišemo detalje stvari o kojoj smo samo čitali i ne možemo da je potkrepimo – rekao je portparol Jeepa za Rolling Stone.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

Shotgun Wedding... Leni Kravic sa Džej Lo u novoj akcionoj komediji

Next post

Pesma "Sonic Heart" riječkog benda Chasing Nord u polufinalu International Songwriting Competition

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *