Home»Muzika»Krenuo podcast Baraka Obame… A za početak – 8 sati sa Springstinom

Krenuo podcast Baraka Obame… A za početak – 8 sati sa Springstinom

4
Shares
Pinterest Google+
Vrus Springstin, Barak Obama/Photo: promo
Vrus Springstin, Barak Obama/Photo: promo

Bivši američki predsednik Barak Obama lansirao je podcast “Renegades: Born In The USA” s Brusom Springstinom kao gostom s kojim će tokom osam sati razgovarati o svemu i svačemu.

Još 2019. godine Obama i bivša prva dama Mišel potpisali su višegodišnji ugovor o podcastima sa kompanijom Spotify koja će im pomoći da se ‘razvijaju, proizvode sadržaj i pojavljuju’ na odabranim podcastima putem njihove produkcijske kuće Higher Ground. Tako se Springstin prošle godine pridružio bivšem predsedniku u “dugom i sadržajnom razgovoru”, koji će slušaocima biti predstavljen tokom osam epizoda. Prve dve epizode postavljene su na Spotify 22. feberuara, a preostalih šest trebalo bi da stigne u narednim nedeljama.

KO JE SMESTIO BRUSU SPRINGSTINU? MORA PRED FEDERALNOG SUDIJU ZBOG VOŽNJE “POD GASOM”, A SAMO JE MALO CUGNUO…

U najavi za podcast “Renegades: Born In The USA” Obama je primetio:

– Brus i ja naizgled nemamo puno zajedničkog. On je belac iz malog grada u Džerziju. Ja sam crnac mešovite rase, rođen na Havajima. On je rock ‘n’ roll ikona. Ja … nisam tako cool.

Međutim, 44. predsednik Sjedinjenih Američkih Država rekao je da su njih dvojica bili na “paralelnim putovanjima, tražeći način kako da povežu sopstvena individualna traženja smisla, istine i zajednice s nekom većom pričom o Americi.

– Tokom nekoliko dana, razgovarali smo na svega nekoliko kilometara od mesta na kojem je odrastao. Ono što smo otkrili u tim razgovorima jeste da još uvek delimo temeljno uverenje u američki ideal. Ne kao čin nostalgije, već kao kompas – izjavio je Barak Obama. U najavi podcasta se vide Obama i Springstin kako razgovaraju o raznim temama, od odnosa s očevima i muškosti, do muzičkih početaka rock zvezde. Prve dve epizode bave se njihovim prijateljstvom i odrastanjem kao autsajdera kao i ranim iskustvima s rasom i rasizmom.

DŽO STRAMER BIO JE VELIKI FAN BRUSA SPRINGSTINA… PROČITAJTE PISMO KOJE JE RUKOM NAPISAO SVOM IDOLU

Springstin i Obama prvi put su se sreli dok je Obama bio u kampanji uoči njegove pobede na izborima 2008. godine i postali su prijatelji. 2017. godine zajedno su otišli na odmor na jahti, zajedno s Oprom Vinfri i Tomom Henksom. The Boss je takođe podržao Obaminog bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena, nastupajući na virtualnom inauguracijskom događaju za aktuelnog predsednika prošlog meseca.

HL/Izvor: nacional.hr

 

Previous post

Beogradska grandž/metal četvorka Stain predstavila prvi video singl

Next post

Čudan virtuelni susret Dru Barimor i Stivena Spilberga... Fotkanje za Playboy joj nije oprostio, ali njeno izvinjenje i dalje ljubomorno čuva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *