Home»Film»Čudan virtuelni susret Dru Barimor i Stivena Spilberga… Fotkanje za Playboy joj nije oprostio, ali njeno izvinjenje i dalje ljubomorno čuva

Čudan virtuelni susret Dru Barimor i Stivena Spilberga… Fotkanje za Playboy joj nije oprostio, ali njeno izvinjenje i dalje ljubomorno čuva

4
Shares
Pinterest Google+
Dru Barimor/Photo: CBS promo
Dru Barimor/Photo: CBS promo

Glumica Dru Barimor u ponedeljak je proslavila 46. rođendan, što je bila prilika da se ponovo sretne sa rediteljem Stivenom Spilbergom koji joj je, kada je imala sedam godina, dao ulogu u filmu “E. T.”.

Bila je to ključna uloga u njenoj karijeri posle koje je postala filmska zvezda. Međutim, 1995. neposredno pred svoj 20. rođendan, Dru je osvanula obnažena u magazinu Playboy. To se Spilbergu nije dopalo, a o tome su razgovarali u emisiji “The Drew Barrymore Show”.

Dru Barimor, Playboy/Photo: printscreen
Dru Barimor, Playboy/Photo: printscreen

Spilberg joj je tada poslao kopiju magazina u koji je na njene razgolićene fotografije zalepio majice i šortseve koje je skinuo s lutkica, i uz to napisao poruku: “Pokrij se”. Zauzvrat, ona mu je poslala tri fotografije nastale ispred crkve na kojima je odevena kao časna sestra. Ispod prve fotografije napisala je “Oprosti”, ispod druge “Vidim svetlo”, a ispod treće “Dolazim”. Sve tri fotografije Spilberg je uramio i stavio na zid u svojoj kući, što je i pokazao u emisiji “The Drew Barrymore Show”.

Stiven Spilberg/Photo: printscreen
Stiven Spilberg/Photo: printscreen

Tokom emisije, Dru je bila vrlo emotivna kada je ugledala Spilberga te je u suzama rekla kako je slavni reditelj prva osoba koja je zaista brinula za nju.

– Još uvek brinem za tebe. Brinuo sam za tebe od trenutka kada si kao mala plavokosa oluja došla na audiciju u moju kancelariju, osvojila nas u trenutku, da bi zatim osvojila eoi svet. To si bila tada kao što si to i sada – odgovorio joj je Spilberg. A ona je na to dodala:

– Mislila sam na tebe svaki put kada bih napravila nešto dobro ili loše, uvek sam se pitala šta bi ti osećao ili mislio o tome jer sam uvek želela da te učinitim ponosnim. Živela sam za to da te učinim ponosnim.

JEDNOM SE ŽIVI… SLAVNA GLUMICA KONAČNO PROGOVORILA O SKANDALU U EMISIJI DEJVIDA LETERMANA

Pogledajte kako je njihov virtuelni susret izgledao:

Previous post

Krenuo podcast Baraka Obame... A za početak - 8 sati sa Springstinom

Next post

Pogledajte kako je Igi Pop u novom spotu doživeo i oživeo "Do Not Go Gentle Into That Good Night" Dilana Tomasa...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *