Home»Muzika»Homeland»“Moj stil”… Novi video singl grupe t.u.n.a.

“Moj stil”… Novi video singl grupe t.u.n.a.

4
Shares
Pinterest Google+
t.u.n.a./ Photo: Promo
t.u.n.a./ Photo: Promo (Mascom)

Elektro R&B bend t.u.n.a. je objavio svoj drugi singl pod nazivom “Moj stil“ – melodičnu, zavodljivu pesmu koja se bavi vrlo aktuelnim problemom sa kojim se svakodnevno susrećemo.

Novi singl predstavlja napredak u autorskom radu ovog intrigantnog dua. Posle prošlogodišnjeg lepršavog letnjeg hita “Vozimo se“, grupa t.u.n.a. se sada pozabavila temom doživljaja ljubavne veze u svetu toliko posvećenom prizemnim sistemima vrednosti:

– To je jurenje samo za materijalnim i vrednovanje ljudi na osnovu toga. Cilj u životu je imati dobra kola, puno para, firmiranu garderobu, ići na skupocena letovanja i sve to pokazati na društvenim mrežama. U suprotnom uspeha kao da nema – izjavio je Andrej Martinović autor u bendu t.u.n.a.

Za pesmu je snimljen spot sa atraktivnom profesionalnom plesačicom Sanjom Obradinović, koji će definitivno privući pažnju publike.

Iza akronima t.u.n.a. krije se često izgovorena rečenica među muzičarima – “Treba uraditi nešto autorski”.

Andrej Martinović i Dušan Ćirić oformili su ovaj duo sa namerom da revitalizuju prepoznatljivi elektro pop zvuk koji je dominirao na ovim prostorima početkom osamdesetih prošlog veka.

Previous post

Zašto Mik Džeger misli da bi trebalo legalizovati svu drogu?

Next post

Euforija... Dara, Đole i luzeri iz vakuuma

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *