One-hit wonder otkrio najmračnije tajne šoubiznisa… Mafija je posedovala pevače, mogao si da uspeš samo ako se drogiraš i pristaješ  na seksualne ucene

0
82
Oglasi
Glen Medeiros/Photo: facebook
Glen Medeiros/Photo: facebook

Američki pevač Glen Medeiros se krajem 1980-ih proslavio hitom “Nothing’s Gonna Change My Love For You”. Nedavno je, u jednom podkastu, govorio o nemoralnim ponudama u svetu šou-biznisa.

– Svuda je toga bilo. Verovatno bi mi prihvatanje donelo više uspeha u karijeri, ali nisam to želeo. Neki moji prijatelji su pristali da se usele kod određenih ljudi koji bi ih ‘pogurali’, ali ja ne. Ponosan sam na to, mada mogu da razumem i one koji su takve stvari radili – rekao je Medeiros u podkastu “Celebrity Catch Up”.

On je 1988. godine četiri nedelje proveo na prvom mestu liste hitova u Velikoj Britaniji, a 1990. je postao popularan i u SAD, zahvaljujući saradnji sa Bobijem Braunom na pesmi “She Ain’t Worth It”.

ALKOHOL, DROGA I SEKS S GRUPI DEVOJKAMA – ZA TO SU ŽIVELI ČLANOVI VAN HALENA: MENADŽER NAPISAO KNJIGU I OTKRIO SVE MRAČNE TAJNE KULTNOG BENDA

Uprkos velikom uspehu, odlučio je da napusti šou-biznis i posveti se nečemu drugom, pa je sada direktor jedne škole na rodnim Havajima. Kako je istakao, #MeeToo pokret je glavni razlog zbog koga je odlučio da govori o ovim stvarima.

– To je nekada bilo pravilo. Nažalost, i žene i muškarci su morali da ulaze u seksualne odnose kako bi mogli da postignu neki veći uspeh. Neki od njih govorili su mi kako je to jedini način, ali ja nisam tako mislio – kaže Medeiros.

MILENA, MIKA… I MI

Prisetio se i jedne prilike kada je bio u domu veoma uspešnog tekstopisca, koji mu je rekao kako mora na sekund da izađe kako bi nešto uradio i onda se vratio samo u bade-mantilu.

– Znao sam šta bi otprilike sledeće moglo da se dogodi, pa sam rekao kako imam neki dogovor i otišao – objasnio je pevač.

Osim ovakvih ponuda, govorio je i o povezanosti šou-biznisa sa mafijom.

– Muzička industrija je puna droge, a itekako je povezana i sa mafijom. Neki pevači su prodavali drogu, drugima je mafija plaćala luksuzan život… zapravo, mafija ih je posedovala. Ne znam zašto se ne govori više o tome u javnosti – istakao je.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime