Home»Muzika»One-hit wonder otkrio najmračnije tajne šoubiznisa… Mafija je posedovala pevače, mogao si da uspeš samo ako se drogiraš i pristaješ  na seksualne ucene

One-hit wonder otkrio najmračnije tajne šoubiznisa… Mafija je posedovala pevače, mogao si da uspeš samo ako se drogiraš i pristaješ  na seksualne ucene

4
Shares
Pinterest Google+
Glen Medeiros/Photo: facebook
Glen Medeiros/Photo: facebook

Američki pevač Glen Medeiros se krajem 1980-ih proslavio hitom “Nothing’s Gonna Change My Love For You”. Nedavno je, u jednom podkastu, govorio o nemoralnim ponudama u svetu šou-biznisa.

– Svuda je toga bilo. Verovatno bi mi prihvatanje donelo više uspeha u karijeri, ali nisam to želeo. Neki moji prijatelji su pristali da se usele kod određenih ljudi koji bi ih ‘pogurali’, ali ja ne. Ponosan sam na to, mada mogu da razumem i one koji su takve stvari radili – rekao je Medeiros u podkastu “Celebrity Catch Up”.

On je 1988. godine četiri nedelje proveo na prvom mestu liste hitova u Velikoj Britaniji, a 1990. je postao popularan i u SAD, zahvaljujući saradnji sa Bobijem Braunom na pesmi “She Ain’t Worth It”.

ALKOHOL, DROGA I SEKS S GRUPI DEVOJKAMA – ZA TO SU ŽIVELI ČLANOVI VAN HALENA: MENADŽER NAPISAO KNJIGU I OTKRIO SVE MRAČNE TAJNE KULTNOG BENDA

Uprkos velikom uspehu, odlučio je da napusti šou-biznis i posveti se nečemu drugom, pa je sada direktor jedne škole na rodnim Havajima. Kako je istakao, #MeeToo pokret je glavni razlog zbog koga je odlučio da govori o ovim stvarima.

– To je nekada bilo pravilo. Nažalost, i žene i muškarci su morali da ulaze u seksualne odnose kako bi mogli da postignu neki veći uspeh. Neki od njih govorili su mi kako je to jedini način, ali ja nisam tako mislio – kaže Medeiros.

MILENA, MIKA… I MI

Prisetio se i jedne prilike kada je bio u domu veoma uspešnog tekstopisca, koji mu je rekao kako mora na sekund da izađe kako bi nešto uradio i onda se vratio samo u bade-mantilu.

– Znao sam šta bi otprilike sledeće moglo da se dogodi, pa sam rekao kako imam neki dogovor i otišao – objasnio je pevač.

Osim ovakvih ponuda, govorio je i o povezanosti šou-biznisa sa mafijom.

– Muzička industrija je puna droge, a itekako je povezana i sa mafijom. Neki pevači su prodavali drogu, drugima je mafija plaćala luksuzan život… zapravo, mafija ih je posedovala. Ne znam zašto se ne govori više o tome u javnosti – istakao je.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Novo TV "čitanje" kultne knjige... 27. februara kreće serija "Mi deca sa stanice Zoo"

Next post

Ćerka Dejvida Bouvija objavila svoju prvu pesmu... Kaže da je ponekad ponosna na nju...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *