Home»TV»Preporuka»Novo TV “čitanje” kultne knjige… 27. februara kreće serija “Mi deca sa stanice Zoo”

Novo TV “čitanje” kultne knjige… 27. februara kreće serija “Mi deca sa stanice Zoo”

5
Shares
Pinterest Google+
Wir Kinder vom Bahnhof Zoo/Photo: promo
Wir Kinder vom Bahnhof Zoo/Photo: promo

Nova serija “Mi deca sa stanice Zoo” (Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo), provokativna drama koja prati priču o šest tinejdžera u potrazi za svojim mestom pod suncem usred bezvremenskog Berlina, imaće premijeru 27. februara na HBO kanalu kada u ponudu dolazi svih osam epizoda.

Kristijana, Stela, Babsi, Aksel, Miči i Beno pronalaze se u očaravajućim klubovima i na underground žurkama u Berlinu. Oni su snažni, hrabri i žive divlje u ovom svetu koji se u početku čini prepun boja, odvažnosti i uzbuđenja. U centru grupe je Kristijana čiji je život rastrgan teškim razvodom njenih roditelja, te bežeći od kuće počinje da “proklizava” u zavodljivo podzemlje.

Kako se grupa zbližava, oni hedonistički traže sledeće uzbuđenje oscilirajući između intenzivne euforije i mračne, opasne depresije. Dok se njihovi životi i odnosi produbljuju i raspetljavaju, pojedinačne traume vuku ih prema dnu emotivnog vrtloga iz kojeg se neki od njih nikada neće izvući.

NOVA HIT SERIJA JE – “THE INVESTIGATION”, BRUTALNA I ISTINITA PRIČA O UBISTVU DANSKE NOVINARKE… POGLEDAJTE TREJLER

Glavne uloge u seriji tumače Jana Mekinon, Mikelanđelo Fortuci, Lea Drinda, Lena Urzendovski, Jermias Mejer i Bruno Aleksander. Autor i režiser je Filip Kadelbak, scenaristkinja i kreativna producentkinja je Anet Hes.

“Mi deca sa stanice Zoo” je proširena priča bazirana na bestseler autobiografiji Kristijane F. koja je takođ inspirisala istoimeni kultni film.

Knjiga je prodata u pet miliona primeraka i prevedena na 30 jezika. Kako bi se naglasila unikatna atmosfera u seriji, korišćena je muzika iz ostavštine Dejvida Bouvija koja je poslužila i kao inspiracija, dok su originalne pesme pionira elektronike Roberta Koha i Mihaela Kadelbaha doprinele kreiranju savremenog soundtracka koji je savršen spoj moderne i kultne muzike.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Lako je bilo njega voleti... Prijatelji i kolege se opraštaju od Đoleta Balaševića

Next post

One-hit wonder otkrio najmračnije tajne šoubiznisa... Mafija je posedovala pevače, mogao si da uspeš samo ako se drogiraš i pristaješ  na seksualne ucene

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *