Home»Muzika»“Still Locked Down”… Online koncert benda Dropkick Murphys na dan Svetog Patrika

“Still Locked Down”… Online koncert benda Dropkick Murphys na dan Svetog Patrika

4
Shares
Pinterest Google+
Dropkick Murphys / Photo: Promo
Dropkick Murphys / Photo: Promo

Poznati irski pank bend Dropkick Murphys nastaviće, uprkos globalnoj pandemiji, tradiciju obeležavanja Dana Svetog Patrika live koncertom.

Irsko-američka grupa redovno za ovaj nacionalni praznik nastupa od 1996. godine, a 2020. prvi put za 24 godine rada bend nije mogao da nastupi za Dan Svetog Patrika pa su umesto toga održali livestream koncert.

Sada su Dropkick Murphys potvrdili da će se sledećeg meseca vratiti na virtuelnu pozornicu na još jedan slavljenički nastup.

Bend će održati svirku uživo pod nazivom “Still Locked Down”, 17. marta u 19:00 časova. Iako će ulaznice biti besplatne, fanovi će imati varijantu da plate koliko žele, kako bi podržali i bend i svoju ekipu.

– Umesto da naplaćujemo ulaznice imaćemo virtuelni šešir kako biste mogli da donirate koliko želite da nam pomognete u našim naporima da nastavimo da plaćamo radnike na sceni. Kada smo prva dva besplatna prenosa uživo radili u dobrotvorne svrhe, naši fanovi bili su veoma darežljivi i skupili smo puno novca. Ali iskreno, bez posla smo više od godinu dana, tako da ovu moramo da uradimo. Naravno, deo će takođe ići u dobrotvorne svrhe, kao i uvek – izjavio je pevač Ken Kejsi.

Koncert će se održati na pozornici veličine arene ispred LED pozadine, dok je režiser Džoš Adams, koji je u prošlosti radio s bendom i Foo Fightersima.

Prošlogodišnji strim održaao se na praznom bostonskom bejzbol stadiona Fenvej Park, a specijalni gost putem video veze bio je legendarni Brus Springstin.

Izvor: bosonoga.com

Previous post

ANGAŽOVANA LEKTIRA: Promocija knjige Ivane Kronje 19. februara u Domu omladine Beograda

Next post

Predstava "Šta muškarci/žene žele“ u režiji Mirjane Karanović na večernjoj sceni KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *