Home»Life Story»“Biggie: I Got a Story to Tell”… Netflix najavio dokumentarac o The Notorious B.I.G.-u

“Biggie: I Got a Story to Tell”… Netflix najavio dokumentarac o The Notorious B.I.G.-u

4
Shares
Pinterest Google+
The Notorious B.I.G./ Photo: youtube.com printscreen
The Notorious B.I.G./ Photo: youtube.com printscreen

Netflix je u ponedjeljak na zvaničnoj stranici prvim trailerom najavio dokumentarni film “Biggie: I Got a Story to Tell” o karijeri i životu američkog repera Kristofera Volasa poznatijeg kao The Notorious B.I.G.

Filmom će biti obeležena 24. godišnjica od smrti poznatog repera, a prema najavama, film bi trebalo da se nađe na Netflixovoj platformi 1. marta.

Kako je navedeno u najavi, radnja filma osvrnut će se na Kristoferov život pre rep karijere i njegov uspon u muzičkoj industriji.

The Notorious B.I.G./ Photo: youtube.com printscreen
The Notorious B.I.G./ Photo: youtube.com printscreen

– Svaka legenda ima priču o poreklu – stoji u opisu najave filma na YouTubeu, a u filmu će se pojaviti mnogi protagonisti iz vremena koje je obeležio američki reper.

– Kristofer Volas ili Notorious B.I.G. i dalje je jedna od ikona hip-hopa, koji je ostao prepoznatljiv po svojim autobiografskim tekstovima. Ovaj dokumentarni film slavi njegov život i zaostavštinu kroz retke snimke iza scene i svedočenja brojnih prijatelja i porodice – naveli su iz Netflixa.

Notorious B.I.G. preminuo je 1997. godine posle pucnjave u Los Anđelesu nakon što je prisustvovao promociji albuma “Life After Death”. Na putu do hotela u kome je odseo dogodila se pucnjava u kojoj je jedna osoba ispalila četiri metka u Volesa. Lekari u bolnici samo su konstatovali smrt 24-godišnjeg rep muzičara.

Izvor: klix.ba

Previous post

Pevač i basista "dali ostavke" u bendu Iced Earth...

Next post

ANGAŽOVANA LEKTIRA: Promocija knjige Ivane Kronje 19. februara u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *