Home»Muzika»Sve tajne Tine Tarner u novom dokumentarcu koji na HBO stiže u martu…

Sve tajne Tine Tarner u novom dokumentarcu koji na HBO stiže u martu…

4
Shares
Pinterest Google+
Tina Tarner/Photo: YouTube printscreen
Tina Tarner/Photo: YouTube printscreen

Američka televizijska mreža HBO najavila je izlazak novog dokumentarnog filma o kraljici rokenrola Tini Tarner. Film pod nazivom “Tina” premijerno će biti emitovan na HBO 27. marta 2021.

Radnja filma prati Tininu karijeru od samih početaka, kada je prvi put doživela svetsku slavu, kao i ponovni zvezdani uzlet 80-ih godina. Uz to, u filmu je obrađen i njen privatni život, ali i Tina kao žrtva nasilja u vezi s bivšim suprugom i saradnikom Ajkom Tarnerom.


View this post on Instagram

A post shared by Tina Turner (@tinaturner)

Film su režirali Den Lindzi i T.J. Martin, a uključivaće veliku količinu arhivskih materijala, koji obuhvataju period od čak 60 godina,  intervjue, kako sa samom Tinom, tako i s osobama kao što su Anđela Basett, Ervin Bah, Opra Vinfri i drugi.

Da podsetimo, Tina Tarner nominovana je za ulazak u Rock & Roll Hall of Fame za 2021. godinu, kuću slavnih u koju je već uvedena 1991. godine zajedno sa Ajkom Tarnerom.

Previous post

Možda vam se ova lista neće baš svideti, ali tako stoje stvari... Ovo su najpopularniji muzičari 21. veka

Next post

Očigledno nam svima treba "Vitamin C"... Austrijski ženski bend My Ugly Clementine osvojio nagradu IMPALA za nezavisni evropski album godine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *