Home»Film»Snima se rimejk kultnog akcionog filma “Face/Off”… Reditelj se zna, ali ko će zameniti Kejdža i Travoltu?

Snima se rimejk kultnog akcionog filma “Face/Off”… Reditelj se zna, ali ko će zameniti Kejdža i Travoltu?

4
Shares
Pinterest Google+
Face/Off, promo
Face/Off, promo

Adam Vingard, reditelj predstojećeg obračuna čudovišta “Godzilla vs. Kong”, radiće rimejk trilera “Face/Off” iz 1997. za Paramount.

Vingard će scenario napisati sa dugogodišnjim saradnikom Sajmonom Beretom. Njih dvojica prethodno su sarađivali na hororu “Blair Witch” iz 2016, a pre toga na trileru “The Guest” iz 2014. i još jednom hororu “A Horrible Way to Die” iz 2010. godine.

SAJENTOLOZI TOM KRUZ I DŽON TRAVOLTA NE BRINU O KORONI… ONI IMAJU PRIVATNE BUNKERE U TAJNOJ BAZI KOD LOS ANĐELESA

Originalni “Face/Off” režirao je Džon Vu, a Džon Travolta i Nikolas Kejdž  bili su glavni likovi. Travolta je igrao agenta FBI, a Kejdž teroristu koji međusobno menjaju fizički izgled.

To je prvi holivudski film kojim je Vu dobio veliko priznanje, a zbog svojih glumačkih izvedbi dvojac je dobio odlične kritike. Ostvarenje je poznato po stilizovanim akcionim sekvencama, muzičkim partiturama Džona Pauela, originalnosti i humoru. Ostvario je i veliki komercijalni uspeh i postao film sa najvećom zaradom te godine.

NIJE VIC… NIKOLAS KEJDŽ ĆE GLUMITI NIKOLASA KEJDŽA U FILMU O NIKOLASU KEJDŽU

U originalnoj glumačkoj postavi bili su i Džoan Alen, Alesandro Nivola, Đina Geršon i drugi, a sada se očekuje da će predstojeći rimejk imati potpuno novu glumačku ekipu.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Ko je smestio Brusu Springstinu? Mora pred federalnog sudiju zbog vožnje "pod gasom", a samo je malo cugnuo...

Next post

Grol o obeležavanju 30. rođendana albuma "Nevermind": Čemu euforija, godišnjice su smešna stvar, događaju se ponovo i ponovo i ponovo...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *