Home»Muzika»Ko je smestio Brusu Springstinu? Mora pred federalnog sudiju zbog vožnje “pod gasom”, a samo je malo cugnuo…

Ko je smestio Brusu Springstinu? Mora pred federalnog sudiju zbog vožnje “pod gasom”, a samo je malo cugnuo…

4
Shares
Pinterest Google+
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen
Brus Springstin/Photo: YouTube printscreen

Prošlog novembra Bruse Springstin uhapšen je i optužen nesmotrenu vožnju i konzumiranje alkohola. Međutim, nove informacije otkrivaju da je sadržaj alkohola u njegovoj krvi u trenutku hapšenja iznosio samo 0,2 promila – četvrtina zakonskog ograničenja u Nju Džeziju.

Springstin je zadržan 14. novembra 2020. u pritvoru u Gateway National Recreation Area, saveznom parku u Nju Džerziju. Prema Asbury Park Pressu, izvor upoznat sa slučajem potvrdio je da Springstinova intoksikacija nije bila ni blizu količine alkohola u krvi potrebne za hapšenje. U svim američkim državama, osim u Juti, zabranjeno je upravljati vozilom s 0,8 ili više promila alkohola u krvi za osobe od 21 ili više godina.

Nivo alkohola od 0,2 promila koju je imao Springstin, “najniži je nivo opijenosti”  koji može da utiče na mozak, što rezultira malo promenjenim raspoloženjem, osećajem opuštenosti i povećanom telesnom temperaturoom. S obzirom na nisku količinu alkohola, nejasno je šta je navelo policajce da zaustave Springstinovo vozilo i na kraju ga zadrže.

MARKETINŠKI PEH STOLEĆA… JEEP 40 GODINA JURIO BOSSA ZA REKLAMU, A SAD ZBOG NJEGOVE PIJANE VOŽNJE MORAJU DA JE SKINU SA YOUTUBEA

Budući da se hapšenje odvijalo na federalnom zemljištu, slučaj će biti otrvoren pred federalnim sudom, a vodiće ga američko tužilađtvou Njuarku. Springstin treba da se pojavi pred sudijom za nekoliko nedelja.

Tokom vikenda, Springstin se prvi put pojavio u reklami za Jeep na Super Bowlu. Ali, posle vesti o “vožnji pod uticajem alkohola”, Jeep je povukao oglas s YouTubea i izdao saopštenje. “Bilo bi neprimereno da komentarišemo detalje predmeta o kojem smo samo čitali i ne možemo da ga potkrepimo”, stoji u saopštenju. “Poruka (reklame) o zajednici i jedinstvu relevantna je kao i uvek. Kao što je i poruka da se alkohol i vožnja nikada ne mogu oprostiti”.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Budi se Istok i Zapad... I Coldplay rade na novom albumu

Next post

Snima se rimejk kultnog akcionog filma "Face/Off"... Reditelj se zna, ali ko će zameniti Kejdža i Travoltu?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *