Home»Muzika»U slavu haosa rok kulture… Pogledajte trejler za dokumentarac “Long Live Rock”

U slavu haosa rok kulture… Pogledajte trejler za dokumentarac “Long Live Rock”

4
Shares
Pinterest Google+
Rokenrol/Photo; devianart.com
Rokenrol/Photo; devianart.com

Metallica, Slipknot, Rage Against the Machine, Guns N ‘Roses, Korn, Greta Van Fleet i brojni drugi rock bendovi nalaze se u najavi za novi rock dokumentarac “Long Live Rock … Celebrate the Chaos”. Premijera filma najavljena je za 11. mart, a snimljen je na brojnim rock festivalima u SAD tokom godina. Film sadrži intervjue s Larsom Ulrihom iz Metallice, Tomom Morelom iz Rage Against The Machine, Korijem Tejlorom iz Slipknota, Dafom Mekeganom iz Guns N’ Roses, kao i mnogim drugima akterima rock scene.

Nikad nisi dovoljno star za rokenrol… Otac Larsa  Ulriha snimio album u 92. godini

Film je režirao producent, reditelj i muzički  supervizor Džonatan Mehju koji je producirao široku lepezu dokumentarnih i igranih filmova o brojnim muzičkim, televizijskim i filmskim zvezdama kao što su Džastin Long, Kim Katral, Zoe Saldana, Britni Spirs, Džastin Biber, Snup Dog, Dani Treho, Sara Brajtman, Dženis Džoplin, Pol Sorvino i mnogi drugi. Govoreći o filmu, Mehju je rekao:

– Geri Spivak, producent filma i ja smo želeli da snimimo film koji slavi haos rock kulture. Odrastajući u Njujorku, činio bih sve što je bilo potrebno da bih ušao da vidim bendove kao što su Zeppelin, Black Sabbath i druge rock ikone. Ponosni smo što smo obasjali najstrastvenije fanove na svetu i muziku koja ih pokreće.

Gitare u ruke… Najnovije istraživanje: Učenje sviranja instrumenta podiže inteligenciju za 10%

U saopštenju za film stoji da film prati “strastvene obožavaoce koji izlaze iz svoje svakodnevne kolotečine kako bi komunicirali sa svojim ‘rock porodicama’”, a takođe osvetljava “neizgovorene istine koje su nažalost previše uobičajena stvar u svetu rock ‘n rolla i za umetnike i za obožavaoce, poput zloupotrebe droga i depresije.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Previous post

Marketinški peh stoleća... Jeep 40 godina jurio Bossa za reklamu, a sad zbog njegove pijane vožnje moraju da je skinu sa YouTubea

Next post

"Dok se ne rastope boje"... Novi video singl benda Vidiq

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *