Home»Film»Lustracija na američki način… Glumica Đina Karano izbačena iz serije “The Mandalorian” zbog kontroverznih objava

Lustracija na američki način… Glumica Đina Karano izbačena iz serije “The Mandalorian” zbog kontroverznih objava

5
Shares
Pinterest Google+
The Mandalorian/Photo: promo
The Mandalorian/Photo: promo

Đina Karano, glumica i nekadašnja MMA šampionka, izbačena je iz serije “The Mandalorian” u kojoj je u prve dve sezone glumila ratnicu Caru Dune. Razloge je njena objava na Instagramu u kojoj je sugerisala kako je biti Republikanac danas isto kao i biti Židov u vreme Holokausta.

– Đina Karano nije trenutno ranica kompanije Lucasfilm i ne postoje planovi da će to biti u budućnosti. Njene objave na društvenim mrežama ocrnjuju ljude na temelju njihovih kulturoloških i religijskih određenja  što je odvratno i neprihvatljivo – izjavio je portparol filmske kompanije Lucafilm koja je producirala seriju “The Mandalorian”. Istovremeno, agencija UTA koja je zastupala raskinula je ugovor s glumicom.

Gina Carano, izvrisana objava
Gina Carano, izvrisana objava

Zbog dosadašnjih izjava ove konzervativne glumice na društvenim mrežama pokrenut je hashtag #FireGinaCarano koji je u sredu eksplodirao posle njene najnovije izjave. Ona je ubrzo izbrisala tu objavu ali prekasno, brojni korisnici društvenih mreža zatražili su da joj se uruči otkaz u popularnoj tv seriji. Ovo nije prvi put da njene objave izazivaju žestoke polemike. Početkom novembra, tvrdila je da je došlo do krađe glasova na američkim predsedničkim izborima, da bi deset dana kasnije sarkastično objavila kako se sada traži da se, osim maske za lice, stave maske i preko očiju kako ljudi ne bi videli što se stvarno događa.

Bilo je veselo na snimanju serije “The Mandalorian”… Robert Rodrigez svira a Baby Yoda đuska

– Već dva meseca tražio se povod da joj se uruči otkaz, ova objava prelila je čašu – izjavio je anonimni izvor za portal The Hollywood Reporter.

Serija “The Mandalorian” počela je da se prikazuje u novembru 2019. godine na streaming platformi Disney+ i vrlo brzo je postala hit. Radi se o seriji koja je ogranak filmskog serijala “Ratovi zvezda”. Đina Karano je, zahvaljujući toj seriji, postala omiljena kod fanova “Ratova zvezda” ali je zbog svojih izjava, jednako tako, postala kontraverzna osoba. Na temelju uspeha serije “The Mandalorian” planiralo se nekoliko novih serija koje bi bile njezi ogranci, a u jednoj od njih Đina je trebalo da ima glavnu ulogu. Sada od toga, očigledno, nema ništa.

Kad je Mandalorian sreo baba Milunku… pogledajte sjajni kratki film “A Galaxy Far Away”

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Art Effect predstavio video singl "Zimska kiša"

Next post

Slobodan Trkulja i Balkanopolis 13. marta na sceni Kombank dvorane

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *