Home»Muzika»Homeland»“Više nisi tu”… Ivan Milenković i Bluz Mašina objavili spot za “bluz žalopojku”

“Više nisi tu”… Ivan Milenković i Bluz Mašina objavili spot za “bluz žalopojku”

4
Shares
Pinterest Google+
Ivan Milenković (Bluz Mašina)/ Photo: Bojan Stevanović
Ivan Milenković (Bluz Mašina)/ Photo: Bojan Stevanović

Nakon što je krajem prošle godine publici predstavio u akustičnom izdanju, Ivan Milenković, frontmen benda Bluz mašina, objavio je i spot za studijsku verziju pesme “Više nisi tu“.

“Više nisi tu“ je drugi singl sa predstojećeg solo albuma Ivana Milenkovića i Bluz mašine.

– To je jedna specifična vrsta ljubavne pesme, tzv. bluz žalopojka. Potrudili smo se da zvuke u kompoziciji modernizujemo i napravimo dobar gruv uz koji će (jednog dana kada prođe pandemija) moći da se đuska – kaže Ivan.

Pesma je snimljena u studiju Mašina 23, produkciju i ovog puta potpisuje Saša Otašević, a spot za pesmu Ivan je uradio sam.

Ivan Milenković/ Photo: Bojan Stevanović
Ivan Milenković/ Photo: Bojan Stevanović

– Bila je ideja da snimimo spot u kojem će biti đuskanja, ali kako nije bilo prilike da se realizuje ta ideja, napravio sam u sopstvenoj režiji jedan blesav video koji me je nasmejao. A ako sam se smejao samom sebi to je dobar znak, onda će mi se verovatno i ljudi koji budu gledali spot smejati, makar na trenutak, što je i cilj. Od ovog teškog zivota postali smo previse ozbiljni, pa je red da se na trenutak malo opustimo. Smeh je lek.

Ivan Milenković vas poziva da zaigrate uz njegov novi singl i obećava još novih pesama uskoro:
– Za ovom pesmom idu još dve, od kojih je jedna skoro gotova…a zatim u toku godine, kako smo i obećali, možemo da očekujemo i album.

Previous post

Gitaristi Golden Earringa otkriven ALS, kultni holandski bend prestaje sa radom... jer, tako su se dogovorili kada su počinjali...

Next post

Ministarka predlaže Kriznom štabu: Povećajte broj posetilaca u pozorištima i bioskopima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *