Pearl Jam ekskluzivno najavili streaming legendarnog koncerta i kolekciju brendiranih poslastica – ali ne od džema…

0
98
Oglasi
Pearl Jam/Photo: Danny Clinch press promo
Pearl Jam/Photo: Danny Clinch press promo

Poznate grunge ikone koji u novije vreme oduševljavaju nešto drugačijim i modernijim zvukom, grupa Pearl Jam, najavila je ekskluzivno izdanje snimka sa koncerta opisanog kao najboljeg u njihovoj karijeri.

Kao da koncert nije dovoljna poslastica fanovi će moći da se zaslade i s posebnom kolekcijom čokoladnih pralina, a sve to s humanitarnim odjekom.

Za koncerte grupe Pearl Jam kaže se u da su posebno iskustvo nabijeno ogromnom energijom koju bend stvara na pozornici. Čak i oni koji možda ne preferiraju njihov zvuk ne ostanu indiferentni ako se nađu u publici kada bend zahukta atmosferu. Sve to dodatno je pojačano kada sviraju “kod kuće”, u svom Sijetlu.

PEARL JAM ZABRANILI TRIBUTE BENDU DA KORISTI NJIHOVO IME I… SLOMILI IM SRCA…

Ne sviraju baš često na domaćem terenu i tim više – događaji su to koji se dugo prepričavaju, a još uvek se oduševljeno priča o njihova dva uzastopna koncerta, održana 2018. godine na Safeco Fieldu!

Bili su to možda i najbolji njihovi koncerti, opisani kao tačka u kojoj je bend dosegao vrhunac dosadašnje karijere. Atmosfera je i trajno zabeležena kamerama pa će snimak jedne koncertne večeri biti dostupana za “streaming na zahtev” po ceni od 14,99 američkih dolara.

Koncert će moći da se pogleda od 12. do 16. februara, a gledajući omiljeni bend u punoj snazi, fanovi za dodatan izvor energije mogu da posegnu za finim čokoladicama iz posebno pripremljene bombonjere proizvedene u saradnji s Theo Chocolates.

– Dok pripremano streaming koncerta “Druge večeri kod kuće” (Night 2 of the Home Shows) oduševljeni smo što vam, ponovo u saradnji s partnerima iz  udruženja Vitalogy, možemo da predstavimo ekskluzivnu poslasticu – ovoga puta reč je o ručno pripremljenim čokoladicama – obratio se bend u službenoj izjavi dodavši:

PEARL JAM OBJAVILI NOVE DATUME ODLOŽENIH KONCERATA EVROPSKE TURNEJE, SREDINOM JULA 2021. SU U BUDIMPEŠTI I BEČU

– Ova ukusna kolekcija inspirisana je da tri ukusa karakteristična za naše severozapadne poslastice, a dolaze upakovane u posebno dizajniranu ‘koncertnu’ ambalažu u kojoj ćete moći da uživate i dugo nakon što pojedete sve čokoladice.

Posle Pearl Jam linije vintage vina, svaka ručno napravljena čokoladica izrađena je od organskih i fair trade sastojaka i ne sadrži gluten ni soju.

U pakovanju se nalaze tri različita ukusa pralina:
tamna čokolada s ukusom cidera od jabuke
mlečna čokolada s ukusom kafe
slana tamna čokolada s dodatkom vanile

Pearl Jam čokoladice/Photo: pearljam.com
Pearl Jam čokoladice/Photo: pearljam.com

– Zar to nije savršen poklon za Dan zaljubljenih? Možete da se zasladite dok uživate u snimku čuvenog koncerta i da se osećate još bolje znajući da ste doprineli humanitarnom cilju – poručili su Edi Veder i ekipa.

Prihodi i od streaminga koncerta i od prodatih čokolada biće usmereni za humanitarno delovanje udruženja Vitalogy. Kako bi se povećala svest o sve većem rastu beskućnosti, a takođe i podržala borba za smanjivanjem tog problema, uz svu zaradu od prodaje, bend će udruženju i inicijativi “The Home Shows” dodatno donirati novčana sredstva.

Set lista dosad neobjavljene posebno producirane verzije koncerta uključuje čak 37 pesama, dodatno prilagođenih 5.1 digitalnom surround zvuku. 

HL/Izvor: mixer.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime