Home»Muzika»Norveški sastav Wardruna najavio online koncert “Prvi let belog gavrana”

Norveški sastav Wardruna najavio online koncert “Prvi let belog gavrana”

4
Shares
Pinterest Google+
 Wardruna/ Photo: Ester Segarra (CMS)
Wardruna/ Photo: Ester Segarra (CMS)

Pre nego što publika u novembru ove godine bude imala priliku da grupu Wardruna vidi uživo u Beogradu, norveški sastav je odlučio da obraduje fanove online koncertom “Prvi let belog gavrana” koji će biti emitovan 26. marta.

Wardrunin prepoznatljivi zvuk nema granica, on nadmašuje vreme, jezik i muzičke žanrove. Norveška grupa već godina izaziva divljenje svojim jedinstvenim, autentičnim i izvanrednim scenskim nastupima.

Ovim koncertom satav kreće u potragu za ponovnim povezivanjem publike iz celog sveta i reispitivanjem celog iskustva Wardrune na potpuno novi način.

Svi koji budu gledali koncert, mogu da očekuju premijerno izvođenje pesama s njihovog novog albuma “Kvitravn“ (objavljen 22. januara ove godine) zajedno s njihovim ranijim radovima, smeštenim u posebnom okruženju uređenom posebno za ovo veče.

– Ponavljati i kopirati prošlost nije mnogo teško, ali razumeti i integrisati drevne misli, alate i metode sa stvarnom svrhom u kreaciju koja je relevantna za moderno doba zaista je izazov i ostaje glavni cilj u našem radu- kaže o novom albumu osnivač Wardrune, Einar Selvik.

Ulaznice za online koncert grupe Wardruna “Prvi let belog gavrana”, kao i specijalni merchandise paketi biće dostupni od 5. februara u 10:00 sati na Tickets.rs linku.

Previous post

Pogledajte kako su Džon Travolta i njegova ćerka Ela rekreirali scenu iz filma "Grease" za Super Bowl... a Olivija Njutn Džon odgovorila na zamerke da je čuveni mjuzikl - seksistički

Next post

Za više optimizma u novoj godini - Mašinko live session

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *