Home»Film»Glumica Kejt Hadson ima neobičan “hobi”, udaje se za rok zvezde… Posle trečeg, kaže: Nije pametno zaljubiti se u rokera

Glumica Kejt Hadson ima neobičan “hobi”, udaje se za rok zvezde… Posle trečeg, kaže: Nije pametno zaljubiti se u rokera

4
Shares
Pinterest Google+
Kejt Hadson/Photo: facebook@KateHudsonOfficial
Kejt Hadson/Photo: [email protected]

Holivudska glumica Kejt Hadson za novi broj časopisa InStyle otvoreno je govorila o svojoj ljubavi prema muzičarima.

Sa trojicom muzičara ima troje dece, dva sina i ćerku. Sa Krisom Robinsonom (54), frontmenom benda The Black Crowes, u braku je bila od 2000. do 2007. i dobila Rajdera koji sada ima 17 godina. Posle je bila verena za pevača rok sastava Muse, Meta Belamija (42), sa kojim ima devetogodišnjeg dečaka Bingama Hona, a sa aktuelnim partnerom, muzičarem Denijem Fudžikavom (34), u oktobru 2018. dobila je devojčicu Rani Rouz.

SHE’S NOT SUCH AN EASY LOVER… ŽENA FILA KOLINSA OTIŠLA NA POSLOVNI PUT, A VRATILA SE – UDATA ZA DRUGOG

– Volela bih da kažem da sam ja ta koja ustvari privlači muzičare, ali (pre)očigledno je da ipak baš ja ‘padam’ na muškarce iz pomenute industrije. Da, privlače me muzičari i tačka! I znam kako to ljudi doživljavaju i šta komentarišu ‘Oh, sviđaju joj se samo rok zvezde, izlazi isključivo sa njima’, ili šta već. Ali to zapravo nije istina. Razlog zbog kog se tako duboko povezujem sa muzičarima je taj što se svi mi povezujemo sa muzikom na način koji i ne morate da objašnjavate. To jednostavno osećaš i to je nešto što voliš, iako definitivno nije pametno zaljubiti se u njihov životni stil – objasnila je kroz smeh Kejt, čiji je otac Bil takođe muzičar, ali glumicu i njenog brata Olivera ostavio je kad su bili deca.

– Oprostila sam mu… Imam sjajnu porodicu, imam divnu majku (Goldi Hon), imam očuha (Kurt Rasel) koji je uskočio i odigrao veliku, preveliku ulogu u mom životu, koji mi je bio i više od oca, ali to svejedno ne umanjuje činjenicu da nisam poznavala svog biološkog, pravog tatu – izjavila je nedavno Kejt Hadson.

PREUZMITE BESPLATNU ANDROID APLIKACIJU PORTALA HEADLINER.RS 

HL/Izvor: InStyle

Previous post

Bili Ajliš predstavila novi trejler dokumentarca ‘The World’s A Little Blurry’ i najavila čak 16 pesama na novom albumu

Next post

Nerođena beba snimila debi album... I ne, ne šalimo se...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *