Home»Muzika»Brajan Mej odsvirao “You’ll Never Walk Alone” u čast Kapetana Toma…

Brajan Mej odsvirao “You’ll Never Walk Alone” u čast Kapetana Toma…

5
Shares
Pinterest Google+
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen

Legendarni gitarista grupe Queen Brajan Mej obraduje svakodnevno svoje fanove po nekom kućnom svirkom. Ovog puta, slavni muzičar se opredelio da odsvira na gitari pesmu “You’ll Never Walk Alone” kompozitora Ričarda Rodžersa (1902–1979) i tekstopisca Oskara Hamerstajna II (1895–1960), a koju je sa uspeh izvodio sastav Gerry and the Pacemakers.

BRAJAN MEJ UZEO STVAR U SVOJE RUKE: GITARISTA QUEENA PRAVI “PANDEMIJSKI SISTEM PROTOKA VAZDUHA” KAKO BI SPASAO KONCERTE U 2021.

Ujedno, ova pesma je i himna fudbalskog kluba Liverpul.

– Pa, ovo je samo spontani znak poštovanja. Za kapetana sera Tomasa Mura (koji je preminuo u 100. godini života), koji nas je šetajući nadahnuo sve da ustanemo i borimo se – Bog neka je na vašem sledećem putovanju, gospodine. I za Džerija Marsdena, koji je ovu pesmu učinio osovinom ponosa u svom rodnom gradu Liverpulu i postizanju izvrsnosti svuda. I za kompozitore ove divne pesme, Ričarda Rodžersa i Oskara Hamerstajna. Kakva himna!!! I za sve naše drage, koji, nažalost, nedostaju, jer su nastavili, do tog mesta do kog na kraju svi idemo. Sa svim poštovanjem … nikada nećete hodati … sami. Brajan – napisao je Brajan Mej.

Pogledajte kako je Brajan Mej odsvirao himnu Liverpula “You’ll Never Walk Alone”:

 

Previous post

Mračna strana Merilina Mensona... Zamišljao sam kako joj razbijam lobanju čekićem

Next post

Bivša žena Fila Kolinsa nastavlja da mu se sveti... Sad prodaje njegove muzičke nagrade za siću na online aukciji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *