Ekstremna vremena zahtevaju ekstremnu muziku… Maks & Igor Kavalera imaju novi bend… još jedan

0
32
Cavalera Conspiracy/ Photo: Facebook @cavaleraconspiracy
Cavalera Conspiracy/ Photo: Facebook @cavaleraconspiracy

Maks Kavalera je objavio da je osnovao novi bend pod imenom Go Ahead And Die, a prvi album će biti objavljen za Nuclear Blast Records.

Novi bend čine pevač i gitarista Maks Kavalera (ex-Sepultura, Soulfly, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed), gitarista i basista Igor Skullcrusher Kavalera i bubnjar Zak Koleman (Khemmis, Black Curse).

Sudeći po saopštenju izdavača, kuće Nuclear Blast, bend kombinuje death metal i thrash metal sa dozom Celtic Frosta i punk rock stava.

– Jedna u milion kolaboracija oca i sina donosi old school zvuk sa stavom. Bolesni rifovi i upečatljiva lirika koji stižu od Igora i brutalni bubnjevi Zaka Kolemana su inspiracija za mene! Ekstremna vremena traže ekstremnu muziku! – izjavio je Maks Kavalera.

MAKS & IGOR KAVALERA PRED KONCERT U BG: IMAMO POSEBNU VEZU SA SRPSKIM PLEMENIMA

Maksov brat Igor naveo je da je vrlo uzbuđen što je bend potpisao ugovor sa Nuclear Blastom.

– Oni su definitivno pravi izbor za nas i ovu kolosalno tešku ploču. GAAD će isporučiti album koji udara u glavu i koji je pun energije kakvu niste čuli godinama – ocenio je Igor Kavalera.

Zak Koleman je takođe izrazio uzbuđenje zbog ugovora sa Nuclear Blastom, navodeći da misli da su uspeli da “uhvate” vajb ekstremne agresije na albumu.

Prema njegovim rečima, u pitanju je miks old school zvuka, metala i punka sa prelaza iz osamdesetih u devedesete i novijeg, svežijeg zvuka.

Bend za sada nije objavio nijednu pesmu, ali se nadamo da ćemo uskoro čuti prvi singl. Do tada – Cavalera Conspiracy:

HL/Izvor: plejer.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime