Home»Film»“Porodica Adams” Tima Bartona imaće R rejting… Dakle, biće se.sa, nasilja i mraka

“Porodica Adams” Tima Bartona imaće R rejting… Dakle, biće se.sa, nasilja i mraka

3
Shares
Pinterest Google+
Adams FAmily/Photo: art printscreen
Adams Family/Photo: art printscreen

Istorije porodice Adams možda je misteriozna, jeziva i sveukupono morbidna, ali je njena gotička priča oduvek bila namenjena širokoj publici, od klasičnog televizijskog sitkoma iz 60-ih i filmova iz 90-ih, pa sve do nedavnog animiranog projekta iz 2019. godine.

Predstojeća adaptacija Tima Bartona u produkciji Netflixa, možda će ipak imati radikalne promene i verovatno će imati R rejting, što u praksi znači više nasilja, seksa i mračnijih tema.

Ova iznenađujuća informacija, stigla je od Danijela Rihtmana– insajdera koji je na svojoj stranici podelio vijest da će serija o “Porodici Adams”, biti namenjena zrelijoj publici. Podsetimo da je Barton vest o ovom projektu podelio još prošlog oktobra.

Tim Barton/Photo: facebook@TimBurton
Tim Barton/Photo: [email protected]

Detalji zapleta nisu sasvim poznati, ali zna se da će se nova verzija fokusirati na Venzdej Adams i istražiti kako se mizantropski orijentisana tinejdžerka nosi sa svetom 2020. godine. Tu definitivno ima mesta za radikalniji humor nego što smo navikli od ove franšize, pogotovo ako je Venzdej odraslija od “uobičajenog” doba od 13 do 14 godina.

Barton u poslednje vreme tipično radi u porodično orijentisanim ostvarenjima, ali su neki njegovi projekti već imali R rejting, poput kultnog filma “Sweeny Todd”.

Možda mu fali mračnijih tema posle rada na relativno komercijalnim projektima poput  igrane verzije animiranog klasika “Dumbo”. S tim na umu, lako je pretpostaviti da čelnici studija ne žele ponovo mračnog Bartona, pa će biti zanimljivo videti kako će se ova situacija odvijati.

Nema previše informacija o glumačkoj ekipi, osim da će omiljeni saradnici ovog režisera Džoni Dep i Eva Grin najverovatnije biti u ulogama Gomeza i Mortiše.

HL/Izvor: bosonoga.com

Previous post

Ciljevi daju smisao našim životima - poručuje novom video singlom supergrupa IMP

Next post

Da 16-godišnja Brenda nije "pukla" i napravila masakr u školi u San Dijegu, možda Bob Geldof ne bi postao slavan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *