Home»Muzika»Hibrid i malbeku predstavili novi singl “Liria”

Hibrid i malbeku predstavili novi singl “Liria”

4
Shares
Pinterest Google+
Repetitor na Humu/ Photo: youtube.com printscreen
Repetitor na Humu/ Photo: youtube.com printscreen

Hibrid i malbeku predstavili su novi video singl pod nazivom “Liria” (Podmornica). Pesma je inspirisana gradom, a video prikazuje magične scene repetitora na Humu i magle iznad Sarajeva.

Malbeku i Hibrid su vec ranije sarađivali na njegovim albumima “Na Pola Puta” i “Izgubljeni”, kao i na autorskoj muzici mostarke, malbeku, sa adresom u Sarajevu.

Singlom “Liria” započeli su 2021. godinu u kojoj između ostalog najavljuju svoje nove projekte i novu muziku.

Hibrid/ Photo: Ajla Salkić
Hibrid/ Photo: Ajla Salkić

Jedan od njih je i novi malbeku bend u saradnji sa Basheskiom & Edward EQ koji će premijerno biti predstavljen u sklopu projekta United We Stream Balkan.

Posle prošlogodišnjeg objavljivanja albuma Na Pola Puta i par singlova, Hibrid trenutno radi na svom novom EP-u, i najavljuje i dva nova remixa pesama regionalnih muzičara.

Video za pesmu “Liria” snimao je Adnan Puzić, montažu Dino, a kolor korekciju Ervin Golubović. Muziku potpisuju Hibrid i malbeku, vokal malbeku, tekst i mix Dino Aganović, a mastering Robert Trifunović.

Pesma “Liria” objavljena je pod etiketom bh. labela Podmornica koja već treću godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare.

Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih pet godine objavila više od 80 izdanja kroz koja je predstavila 150 producenata iz celog sveta.

 

Previous post

Dejvid Koverdejl objavio na Twitteru omot jedne ex-YU ploče... Ni za 100 godina ne biste pogodili o kome je reč

Next post

Fotobomba iz Njujorka... Tik-tokerka se fotkala na ulici, nije ni primetila da pored nje mirno šeta Pol Makartni

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.