Beskompromisni eksperiment Nevernih beba… Vreme je da zaplovite “Rekom ljubavi”

0
142
Oglasi
Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

Neverne bebe, bend koji je poznat po svojoj energiji na koncertima i odličnoj produkciji  studijskih albuma, ponovo je iznenadio fanove novom pesmom i spotom “Reka ljubavi”.

Do neočekivane saradnje sa Đorđem Miljenovićem došlo je prošlog leta kada su članovi benda poželeli da dodaju neko osveženje i začin netipičan za njihovu muziku.

– Hteli smo da u našu modernu produkciju dodamo neku drugačiju energiju i spojimo elektroniku sa emocijama, jer emocija je nešto što naša publika od nas očekuje – kaže frontmen Milan Đurđević.

Đorđe MIljenović/Photo: Promo
Đorđe MIljenović/Photo: Promo

On dodaje da je “Reka ljubavi” jedna vrsta i zvučnog i vizuelnog eskperimenta za bend koji uskoro objavljuje osmi studijski album uz najavu “povratka korenima” u smislu progresivnog roka sa početka karijere.

– Trenutak u karijeri nam je takav da ne moramo da pravimo kompromise, imamo taj luksuz da snimamo upravo ono što osećamo ali i da eksperimentišemo-  kaže Milan.

Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

Devojke iz benda u ovom spotu izgledaju potpuno drugačije, a za to je zaslužan Boris Bakalov. Zanimljivo je takođe da se u njemu prvi put ne pojavljuju članovi benda već tu novu energiju nose samo Jelena, Tijana i Đorđe. Spot je takođe urađen prošlog leta, ali su članovi benda zbog pandemije odlučili da sačekaju sa premijerom.

Pogledajte spot za “Reku ljubavi”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime